Αστρολόγος προβλέψεις 09/10 Τετάρτη

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 09/10 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης βρίσκεται στον Σκορπιό. Σε αυτό το ζώδιο θα κινηθεί ανάδρομος, από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Μετά την επιστροφή του σε ορθή πορεία, ο Ερμής θα παραμείνει στον Σκορπιό έως τις 9 Δεκεμβρίου.

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο κύκλος του Ερμή θα είναι έντονος. Ενδείκνυται για να σκεφτείτε βαθιά και σοβαρά τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται εστίαση!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Υδροχόο, σε κενό πορείας. Ευκαιρία να αφεθείτε λίγο, να ακολουθήσετε την ενέργεια της ατμόσφαιρας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες. Συνεχίστε να είστε συντονισμένοι με τις ανώτερες πνευματικές σας ποιότητες!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα αισθάνεστε απογοητευμένοι ή ότι έχετε χειραγωγηθεί από τις πράξεις μιας γυναίκας. Θα είναι οδυνηρό για εσάς, ειδικά εάν αυτή η σχέση βασίζεται στα χρήματα. Έχετε ένα παιδί ή ένα εγγόνι στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου; Σήμερα θα λάβετε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον του ή θα προκύψει κάποιο ιδιαίτερο γεγονός που το αφορά. Σήμερα δεν θα έχετε θετική διάθεση, καθώς θα είστε επηρεασμένοι από συναισθήματα που σχετίζονται με γεγονότα των προηγούμενων ημερών ή του παρελθόντος.

Μπορεί επίσης να μελαγχολήσετε από γεγονότα που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι σκέψεις σας θα γυρίζουν γύρω από την υποκρισία και την κακία, τα ψέματα και τις κακόβουλες πράξεις μεταξύ των ανθρώπων. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιδεινώσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε, σήμερα προετοιμαστείτε για αποτελέσματα που μάλλον δεν θα σας αρέσουν.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 09/10 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τετάρτη θα είναι μια συναισθηματική ημέρα – καλώς εχόντων των πραγμάτων, ευχάριστη. Οι ερωτικές ή οι οικογενειακές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από διάφορα μέρη. Η συζήτηση ή η συνάντηση με μια γυναίκα, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που είναι σημαντικά για εσάς αυτή την εβδομάδα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τετάρτη θα δώσετε μια υπόσχεση σε έναν άντρα, που θα πρέπει να εκπληρώσετε σήμερα ή έστω αύριο. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των καθημερινών σας σχεδίων, ειδικά εάν έχετε κάνει ήδη κάποια προετοιμασία ή έρευνα για αυτά. Σήμερα θα περάσετε ευχάριστες και ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Τετάρτη θα είναι μια κουραστική μέρα: Γεμάτη δουλειές ή περισσότερες ευθύνες σε σχέση με την οικογένεια, την επιχείρησή σας ή τα άτομα με τα οποία έχετε κάποιο κοινό σκοπό. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για αγορές, για την επέκταση της περιουσίας σας ή την εξέλιξη των υλικών σας υποθέσεων, για την καλύτερη εκμετάλλευση αγαθών και προϊόντων (εάν εργάζεστε σε ένα τέτοιο πεδίο). Σήμερα πολλοί από εσάς θα προτιμήσουν να μείνουν στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο και ο καιρός δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό.

Αστρολόγος προβλέψεις 09/10 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα μπορεί να απολαύσετε κάποια χρήματα (όχι όμως κάποιο μεγάλο ποσό) και καλή τύχη. Μπορεί να δοκιμάσετε την τύχη σας με ένα λαχείο. Την Τετάρτη καλό θα ήταν να αποφύγετε τις συγκρούσεις… Αλλά αν έχετε φταίξει εσείς κάπου, προσπαθήστε να συμφιλιωθείτε γρήγορα. Ο εγωισμός και η ζήλια θα έχουν δυσάρεστες συνέπειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66