Αστρολόγος προβλέψεις 09/10 Τρίτη

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-18-25-5

Αστρολόγος προβλέψεις 09/10 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Υδροχόο που βρίσκεται, διαχέει πολλή και αίσια ενέργεια στις σχέσεις μεταξύ φίλων.

Ο Άρης βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο από τις 15 Μαΐου και θα αλλάξει θέση στις 15 Νοεμβρίου. Ο πολεμικός θεός προσδίδει δράση και ενέργεια στη ζωή όλων. Αυτή την περίοδο φροντίζει τις ομάδες και τις φιλίες.

Η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας στον Ζυγό σήμερα. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων και να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Τίποτα δεν είναι πολύ σοβαρό, να δεν το κάνετε εσείς!

zodia-taro-45

Σήμερα Τρίτη, τα οικονομικά σας σχέδια ή οι δεσμεύσεις σας με μια γυναίκα θα έχουν θετική εξέλιξη. Η επιρροή μιας γυναίκας που γεννήθηκε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου στα ζητήματα σας θα είναι σίγουρα επωφελής, ανεξάρτητα από τη γνώμη σας. Αποφύγετε την επίλυση ενός προβλήματος ιδιοκτησίας με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Οι προσδοκίες σας που έχουν σχέση με ταξίδια ή με άτομα από άλλες πόλεις ή μέρη θα καθυστερήσουν για μερικές μέρες ακόμη. Κάποια δυσάρεστε νέα που σχετίζονται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια σημαντική και υπεύθυνη μέρα για την εργασία ή την επιχείρησή σας. Θα έχετε ευκαιρίες για να χαρείτε ή να ικανοποιηθείτε με πράγματα που έχετε καταφέρει ή προβλήματα που έχετε επιλύσει. Θα χρειαστεί προσοχή στα νέα ή τα γεγονότα που αφορούν ένα παιδί.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να πάρετε τουλάχιστον μία σημαντική απόφαση. Τα σημερινά σας έξοδα θα πρέπει να υπολογιστούν και να οργανωθούν έτσι ώστε να μην σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Εάν προκύψουν οικονομικά προβλήματα σήμερα, θα πρέπει να αλλάξετε κάτι στα σχέδιά σας για τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

zwdia shmera

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε πιο δυναμικές ή σημαντικές επαφές με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Ίσως να είναι μέλος της οικογένειας σας ή να ανήκει στους συγγενείς σας. Αποφύγετε τα κόλπα για να επιτύχετε τους στόχους σας. Σήμερα, τέτοιου είδους ενέργειες θα στραφούν εναντίον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας σε συνομιλίες ή συναντήσεις με φίλους. Σήμερα θα συζητήσετε τις οικονομικές σας δεσμεύσεις, τα προβλήματα ή τα σχέδια σας για πρόσθετο εισόδημα. Η σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη θα είναι σημαντική. Θα απαιτηθεί προσοχή στις ενέργειες που αφορούν επενδύσεις ή στην υπογραφή ενός οικονομικού συμβολαίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot