Αστρολόγος προβλέψεις 10/01 Πέμπτη

apiasta-erwtika-oneira

Αστρολόγος προβλέψεις 10/01 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Τοξότη που βρίσκεται ο Ολύμπιος ηγέτης, σας κάνει όλους πιο ανοικτούς, με κατανόηση και αυτοπεποίθηση!

Η Σελήνη είναι στους Ιχθύες, στηρίζοντας κάθε κίνηση ευγένειας και καλοσύνης. Προσφέρετε όσο μπορείτε περισσότερο και φροντίστε τον εαυτό σας. Ας είστε και λίγο πιο υποχωρητικοί!

Ο Δίας από τον Τοξότη θα βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες για τις επόμενες μέρες. Η Σελήνη θα συναντήσει τον Ποσειδώνα, προσπερνώντας σήμερα το τετράγωνό του με τον Δία. Χρειάζονται πιο ευκρινή όρια… Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη, θα ανησυχήσετε για κάποιο οικονομικό έγγραφο, μια πληρωμή ή άλλες οικονομικές υποθέσεις. Ένα αναμενόμενο ή απροσδόκητο γεγονός θα προκαλέσει τολμηρές ιδέες και σχέδια στην ερωτική σας ζωή.

Σήμερα θα δεχτείτε με δυσπιστία ή ανησυχία τη βοήθεια ή τη συμβουλή ενός άντρα, που στην πραγματικότητα θα σας φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα ή επιτυχία. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα θα έχουν σχέση με παλιές και νέες φιλίες και γνωριμίες.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βρείτε κάποιο λόγο για να ανησυχήσετε αλλά αυτό μπορεί να απέχει αρκετά από την πραγματικότητα. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει σημαντικά νέα ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Η Πέμπτη θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και επαφές με άτομα από άλλα μέρη.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα αρχικά σας σχέδια για την ημέρα. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε αυτά που σχετίζονται με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Αν παρόλα αυτά χρειαστεί να αφήσετε κάτι, δεν θα πρέπει να σας ενοχλεί, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι πιθανόν οι επόμενες μέρες θα είναι πιο ιδανικές για την πραγματοποίηση του.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Πέμπτη μπορεί να είναι μια πολύ κουραστική μέρα με την ανάγκη επίλυσης διαφόρων προβλημάτων που αφορούν το σπίτι σας. Μπορεί να χρειαστεί να διορθώσετε κάποια λάθη σας και να περιορίσετε τις ζημιές. Σήμερα προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με πολλά καθήκοντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Πέμπτη να περιμένετε την εξέλιξη ορισμένων γεγονότων που θα αφορούν την οικογένειά σας ή κάποιον από τον κύκλο των συγγενών σας. Η οικογένεια θα είναι η προτεραιότητά σας για κάποιο λόγο, αλλά οι δεσμεύσεις σας σε αυτήν είτε θα πάρουν περισσότερο χρόνο είτε θα σχετίζονται με μελλοντικά γεγονότα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2019 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia