Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Παρασκευή

evdomadiaies-242-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στους Διδύμους, που προάγουν το διάλογο και την επικοινωνίας. Θα μείνει εδώ μέχρι τις 7 Αυγούστου, γι’ αυτό στραφείτε στην καλή ενέργεια και τις αίσιες σκέψεις. Η θετική ενέργεια που αποπνέετε στην ατμόσφαιρα, αυτή θα σας επιστραφεί. Μην κουτσομπολεύετε!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Σκορπιό. Μιας και θα είναι σε κενό πορείας, ενδείκνυται να κάνετε «εκκαθαρίσεις». Σε πρακτικό και πνευματικό επίπεδο, απελευθερωθείτε από καθετί άχρηστο ή μη λειτουργικό!

Η Σελήνη θα βγει από το κενό πορείας όταν περάσει στον Τοξότη. Οι δονήσεις αλλάζουν και γίνονται πιο θετικές, πιο πνευματικές και πιο «θρησκευτικές». Φτάνουμε όλο και πιο κοντά στη Μεγάλη Εβδομάδα, γι’ αυτό ενδώστε σε αυτές τις ενέργειες. Η παραμονή του φεγγαριού στον Τοξότη όλο το σαββατοκύριακο, θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα είναι σημαντικό να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση και ανεκτικότητα στα λόγια, τις απόψεις ή τις επιθυμίες των ανθρώπων με τους οποίους θα επικοινωνήσετε. Η σημερινή θα είναι σημαντική μέρα για να οικοδομήσετε και να αναπτύξετε νέες και παλιές φιλίες. Θα παρακολουθήσετε την κατάσταση της υγείας ανθρώπων που γνωρίζετε και που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ή βρίσκονται στο νοσοκομείο. Ίσως να ενδιαφερθείτε περισσότερο για να μάθετε νέα για την επιδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλο τον κόσμο. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, η μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις ή καταστάσεις που θα προκαλέσουν άγχος για εσάς ή τους συναδέλφους σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/04 DESTE Πρόβλεψη 2ο 10ήμερο Απριλίου 2020

chartomantia-098Το καλό είναι ότι σήμερα θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μια παλιά δέσμευση ή υπόσχεσή σας. Μπορεί να επιστρέψετε σε μια παλιά ιδέα και να προσπαθήσετε να την πραγματοποιήσετε ξανά, με βάση τις νέες συνθήκες της ζωής σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη των σχεδίων σας για ένα παιδί, ειδικά αν έχει γεννηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων. Αν έχετε οικονομικές σχέσεις με κάποιο άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή χώρα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για πιθανές απάτες ή λάθη.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας με μια χειρονομία προσοχής ή μια ξεχωριστή έκπληξη. Διάφορα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα, θα σας δώσουν μια νέα ιδέα για την ανάπτυξη των σχεδίων σας. Να είστε πιο προσεκτικοί με τις νέες επαφές ή γνωριμίες που θα κάνετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή είναι ευνοϊκή μέρα για να αφήσετε πίσω ανησυχίες που σχετίζονται με την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε πρακτική λύση για ένα σημαντικό πρόβλημα για εσάς. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε θετικά αποτελέσματα σε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή να κάνετε πρόοδο σε σημαντικά καθήκοντα και σχέδια.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα με διάφορα γεγονότα εμπειρίες. Μπροστά σας έχετε μια επιτυχημένη μέρα από επαγγελματικής απόψεως. Να είστε θαρραλέοι και ειλικρινείς. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει τύχη και αξέχαστες εμπειρίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα ενοχληθείτε ή θα θυμώσετε από τη συμπεριφορά ενός άντρα. Να είστε προσεκτικοί αναφορικά με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, καθώς ενδέχεται να προκύψουν απροσδόκητες συνθήκες με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Μια γυναίκα, κοντινό σας πρόσωπο, θα σας ευχαριστήσει με ένα δώρο, μια χειρονομία προσοχής ή μια σημαντική είδηση. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε συγκρούσεις και την επιδείνωση αγχωτικών καταστάσεων, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την υγεία σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9