Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Τετάρτη

erwtikes-provlepseis-triti-6-5

Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τους Ιχθύες που βρίσκεται ο πλανήτης της επικοινωνίας, ενισχύει τη διαίσθησή σας. Σας βοηθά θα βρείτε τη δική σας πορεία μέσα στο σκοτάδι. Ο Δίας ανοίγει από σήμερα έναν ανάδρομο κύκλο του μέσα στον Τοξότη, που θα κλείσει στις 11 Αυγούστου. Η εστίαση στρέφεται στο να προχωρήσετε όλα τα θέματά σας, με αυτή την επιπλέον ώθηση!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ακολουθώντας μια ιδιόρρυθμη πορεία. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία, ενώ είναι στάσιμος για να κάνει την αναστροφή του. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας, χωρίς να επηρεάσει με κάποιο τρόπο το πρόγραμμά σας. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τετάρτη θα σας υποδεχτεί με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν νεαρό άνδρα που μπορεί να έχει γεννηθεί στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού ή να έχει τέτοιο ωροσκόπο. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις ή αμφιβολίες στα λόγια ή τις πράξεις του/της συντρόφου σας. Η σχέση με κάποιον/α σύντροφο που γεννήθηκε στα ζώδια του Τοξότη, του Κριού ή του Λέοντα θα είναι τεταμένη σήμερα.

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για συναντήσεις με φίλους, ειδικά αν η αφορμή είναι τα γενέθλια κάποιου ή κάποια άλλη ειδική περίσταση. Σήμερα πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός μωρού. Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική μέρα για τους άνδρες κάτω των 35 ετών, οπότε φροντίστε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Τετάρτη

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χρειαστεί να είστε πιο αποφασισμένοι στις ενέργειές σας σχετικά με οικονομικές δεσμεύσεις. Θα έχετε χρήσιμες επαφές με άτομα από έναν κρατικό θεσμό, μια τράπεζα ή κάποιο άλλο θεσμικό όργανο. Σήμερα, διάφορα γεγονότα θα σας υπενθυμίσουν ευχάριστες εμπειρίες από το παρελθόν σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/04 Τετάρτη

Οι βασικές δεσμεύσεις όσων από εσάς γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα εξαρτηθούν από τους οικονομικούς σας πόρους. Την Τετάρτη, να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα και εμπειρίες με φίλους ή συναδέλφους. Μπορεί να χαρείτε με μια συγκέντρωση με αφορμή τα γενέθλια κάποιου, μια ονομαστική εορτή, επέτειο ή κάποια άλλη σημαντική περίσταση.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη θα είναι μια δύσκολη μέρα λόγω πιθανών συγκρούσεων που θα σας ταράξουν συναισθηματικά. Η πρόκληση τέτοιων συναισθημάτων μπορεί να προκαλέσει βιαστικές και παράλογες αποφάσεις από μέρους σας, επομένως θα χρειαστεί να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σας. Οι νέες επαφές που θα κάνετε σήμερα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στο μέλλον σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Να αγαπάτε τους ανθρώπους γύρω σας και να αποφεύγετε τα άσχημα λόγια και τις σαρκαστικά σχόλια. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι σημαντικές και θα τους αφιερώσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας σήμερα. Η σημερινή μέρα φέρνει ευκαιρίες για διασκέδαση, συναντήσεις με φίλους και ερωτικούς συντρόφους. Τα παιδιά μπορούν επίσης να αποτελέσουν αιτία για ιδιαίτερα συναισθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66