Αστρολόγος προβλέψεις 10/06 Δευτέρα

erwtikes-13414

Αστρολόγος προβλέψεις 10/06 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από την Παρθένο που βρίσκεται, απαιτεί από εσάς σημασία στη λεπτομέρεια. Η Σελήνη θα σχηματίσει μια αίσια όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή θα δώσει ώθηση σε όλες τις δραστηριότητές σας!

Στην Παρθένο θα αναδυθεί το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης, που θα ρυθμίσει την ταχύτητα της ημέρας. Να είστε παρόντες και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε. Μετά η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στον Ζυγό το βραδάκι. Ως τότε πρέπει να παραμείνετε στην πορεία σας και να προσαρμόζεστε στη ροή των πραγμάτων!

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Δία από τον Τοξότη. Ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει ένα Τ-τετράγωνο με την όψη του Ήλιου με τον Δία. Να απολαύσετε την εύνοια της ατμόσφαιρας – αλλά προσοχή στα πολύ αίσια πράγματα… Ξέρετε τι λένε αν φαντάζουν υπερβολικά καλά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα προγραμματίστε καλά τις ενέργειές σας. Προσέξτε τις πληρωμές που θα πρέπει να κάνετε για το σπίτι σας ή για συγγενείς, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με παιδιά. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια χρήματα που θα λάβουν για/ή από παιδιά και νέους στην οικογένειά τους.

Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή για να παραλάβετε κάποιο δέμα από άλλη πόλη ή χώρα. Έστω και με καθυστέρηση, θα λάβετε νέα ή πληροφορίες που θα σας ευχαριστήσουν. Μην δημιουργείτε εντάσεις στο σπίτι σας, καθώς η Δευτέρα θα είναι ευνοϊκή μέρα για να επιτύχετε αρμονία και κατανόηση στην οικογένειά σας.

zwdia-fotia

Αστρολόγος προβλέψεις 10/06 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή θα είναι καλή για ένα επαγγελματικό ταξίδι ή κάτι που θα αποτελέσει εφαλτήριο για μια αλλαγή στη ζωή σας. Η προσοχή σας θα πρέπει να επικεντρωθεί στους ανθρώπους γύρω σας με τους οποίους μοιράζεστε την καθημερινότητά σας. Φυσικά θα υπάρξει κάποιος σοβαρός λόγος για αυτό. Σήμερα πολλοί από εσάς θα λάβουν χρήματα μέσω ενός εγγράφου, μέσω ταχυδρομείου ή τραπεζικής εντολής.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα είναι σημαντικό να κρατήσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματα και την ανυπομονησία σας. Ξεκινάτε σημαντικά θέματα και δεσμεύσεις που θα είναι σημαντικό να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η σημερινή μέρα αποτελεί ευκαιρία για ταξίδια, για να αναπτύξετε σημαντικές επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές και μετεγκαταστάσεις όλων των ειδών.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα χαρείτε με νέα που θα είναι σημαντικά για την προσωπική ή την επαγγελματική σας επιτυχία. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει δεσμεύσεις που σχετίζονται με χρήματα, μεταφορές χρημάτων, λογαριασμούς και άλλα. Σήμερα ενδέχεται να προκαλέσετε εντάσεις στην ερωτική ή την οικογενειακή σας ζωή, με την ανυπομονησία σας και με δυσάρεστα λόγια.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/06 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Δευτέρα δεν θα είναι η ευκολότερη ημέρα στη δουλειά σας. Παρά ταύτα μπορείτε να επιτύχετε μια θετική εξέλιξη των δεσμεύσεων που έχετε ήδη ξεκινήσει. Σήμερα ενδέχεται να σας ζητηθεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά να είστε προσεκτικοί επειδή θα έχουν μόνιμο αντίκτυπο στη ζωή σας. Η μέρα φέρνει ευχάριστες επαφές με φίλους, με τους οποίους θα μοιραστείτε διάφορα νέα ή εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia