Αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Παρασκευή

imerisies-2322014

Αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θέα της αρμονίας διαμένει στους Διδύμους από τον Απρίλιο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Η Αφροδίτη φροντίζει να σας στρέφει προς όσα χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι. Μέσα από την παγκόσμια πρόκληση της πανδημίας, όλοι άρχισαν να εκτιμούν περισσότερα όσα μπορεί να θεωρούσαν δεδομένα!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στους Ιχθύες και της προσδίδει όμορφη και ευχάριστη χροιά. Επικρατεί η ευγνωμοσύνη, η εκτίμηση, η διάθεση βοήθειας του ενός προς τον άλλο. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ανασάνει και να κατανοήσει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σημερινή μέρα θα είναι ευχάριστη σε ό,τι αφορά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες που θα βιώσετε… Αλλά ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες δοκιμασίες. Αυτή είναι η τάση για σχεδόν ολόκληρο τον Ιούλιο, προκειμένου να θέσει την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή σε νέα, πιο σταθερή βάση. Σήμερα, ωστόσο, θα είστε σε θέση να ξεπεράσετε διάφορες δυσκολίες ή να βρείτε διέξοδο σε δύσκολες καταστάσεις.

chartomantia-098Εκμεταλλευτείτε τις εμπειρίες του παρελθόντος αλλά μην επιστρέψετε πίσω: Μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με αρνητικές αναμνήσεις, για να ασχοληθείτε με σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους ή για να πάρετε εκδίκηση. Σήμερα θα πρέπει να απελευθερωθείτε από τα βάρη σας, να επιτρέψετε στην ψυχή σας να ευφρανθεί. Μπορεί να προκύψει μια περίσταση για χαρά στο σπίτι σας λόγω της παρουσίας ενός παιδιού.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην εκτέλεση των επαγγελματικών σας καθηκόντων. Θα βιάζεστε να ολοκληρώσετε τις δεσμεύσεις σας πριν το σαββατοκύριακο. Να είστε πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην προκαλέσετε λάθη ή ατυχήματα λόγω βιασύνης. Όσοι ταξιδέψετε, μπορεί να βιώσετε μια μικρή ένταση. Η μέρα ευνοεί την επίλυση καθημερινών προβλημάτων. Είναι πιθανό να υπάρξει ένα μικρό εισόδημα στον προϋπολογισμό σας ή καλά νέα σχετικά με χρήματα.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία – Πότε θα ζυγώσει ο έρωτας ο παλιός

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα δώστε προσοχή στα προβλήματα που έχουν προκύψει στην οικογένειά σας. Κάποιο πρόβλημα υγείας δικό σας ή του/της συντρόφου σας θα απαιτήσει ιδιαίτερη προσοχή. Θα δεσμευθείτε για πολλές εργασίες και υποχρεώσεις αλλά θα τις διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Τυχόν προβλήματα στην εργασία, θα σας κάνουν ακόμη πιο φιλόδοξους για το μέλλον. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά όταν εργάζεστε με έγγραφα. Μην αγνοήσετε τις πληροφορίες που θα λάβετε από μια γυναίκα.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή τα οικονομικά σχέδια και οι δεσμεύσεις σας θα εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο. Θα σας δοθούν λόγοι για να νιώσετε χαρά ή ικανοποίηση. Θα λάβετε καλά νέα από άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν θα είναι ενδιαφέρουσες και θα αφορούν μελλοντικά γεγονότα στη ζωή σας. Αφιερώστε χρόνο για να συναντήσετε ή να μιλήσετε με φίλους.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/07 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα, αρκεί να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε τις νέες προκλήσεις στη ζωή σας. Ευνοείται η οργάνωση, η προετοιμασία ή εκτέλεση σημαντικών εργασιών στο σπίτι σας, όπως και τα κοντινά ταξίδια. Προσπαθήστε να μην επιδεινώσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν – χωρίς να τα υποτιμάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9