Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Δευτέρα

astrologia-30-7-2-8

Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από την ακμάζουσα θέση της στον Ταύρο, βεβαιώνει ότι όλα θα κυλήσουν αίσια. Οι τωρινές δράσεις θα αποδώσουν τα μέγιστα σε σταθερότητα και ασφάλεια!

Ο αφυπνιστής Ουρανός βρίσκεται στον Ταύρο εδώ και δύο χρόνια – και θα παραμείνει άλλα έξι. Οι αλλαγές που επεξεργάζεται, αφορούν όσα χρειάζεστε ή θέλετε για να νιώθετε άρτιοι!

Αυτό που απαιτείται, είναι να παραμένετε ελαστικοί και να προσαρμόζεστε στη ροή των πραγμάτων. Σελήνη και Ουρανός σχηματίζουν σύνοδο στα εδάφη του Ταύρου: Θα νιώσετε την ώθηση να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στο σκηνικό εμπλέκεται και ο Ερμής από τον Λέοντα, που σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό. Βάλτε όλη τη θετική σας οπτική σε κάθε δράση που θα σας εξελίξει. Ξεπεράστε τις όποιες ανησυχίες ή προβληματισμούς, μην σπαταλάτε έτσι την ενέργειά σας!

Παρά την αργή εξέλιξη υποθέσεων και δεσμεύσεων, η Δευτέρα φέρνει σημαντικά αποτελέσματα και επιτυχίες. Εργαστείτε υπομονετικά. Προχωρήστε βήμα βήμα και χτίστε τα θεμέλια εκεί που περιμένετε επιτυχία, παραγωγή, κέρδος. Όλα όσα κάνετε σήμερα θα είναι σημαντική προετοιμασία για τη μελλοντική σας εξέλιξη.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα 08-09/08 Στην πόρτα της αγάπης

prodosia

Μην δείτε ως σπατάλη, τυχόν έξοδα για αλλαγές και βελτιώσεις στο σπίτι σας. Η συνάντηση ή συζήτηση με μια γυναίκα στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου θα είναι σημαντική. Ίσως παρευρεθείτε σε μια σημαντική συγκέντρωση, που θα αφορά ένα άτομο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα παρακολουθήστε προσεκτικά τις σημαντικές ειδήσεις για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Κάθε γεγονός θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη τις επόμενες ημέρες. Ενδεχομένως να λάβετε χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος, επιταγής και τα λοιπά. Τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε το σαββατοκύριακο, έχουν στόχο να σκεφτείτε περισσότερο τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους γύρω σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Δευτέρα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις στην εργασία. Είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Ενδεχομένως να βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Κάποια νέα ή ένα τηλεφώνημα μπορεί να σας κάνουν να θυμώσετε με κάποιον. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Δευτέρα διατηρήστε την αρμονία και κατανόηση στις σχέσεις με συναδέλφους, διευθυντές ή πελάτες. Για διάφορους λόγους, ο φόρτος εργασίας σας θα είναι υψηλός. Σήμερα θα έχετε κάποιο όφελος ή θα λάβετε βοήθεια από έναν συγγενή.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Δευτέρα η επιτυχία όλων των ενεργειών σας εξαρτάται από την προετοιμασία σας… Ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας. Είναι ευνοϊκή μέρα για να επισκεφθείτε ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα και να επιλύσετε προβλήματα που αφορούν χρήματα ή οικονομικά έγγραφα. Θα επικεντρώσετε την προσοχή σας σε κάποιο γεγονός ή σε μια δέσμευση που σχετίζεται με έναν άνδρα που δεν ζει στο σπίτι σας. Στην δουλειά μην τεμπελιάσετε και δεν ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75