Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Παρασκευή

diakopes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Παρασκευή

Την Παρασκευή, θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή με ένανεαρό άτομο, πιθανότατα από τον κύκλο των συγγενών σας.

Η ερωτική σας σχέση θα εξαρτηθεί από διάφορες δοκιμασίες που σχετίζονται με την εμπιστοσύνη μεταξύ σας, από κακούς ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένων των εκμεταλλευτών), και τα λοιπά. Αν ταξιδεύετε σήμερα, δεν θα είναι όλα μέλι-γάλα. Κάποιο πρόβλημα μπορεί να ρίξει τη διάθεσή σας για λίγο.

Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά δεν θα φέρει σημαντικά ή απροσδόκητα κέρδη.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα λάβετε σήμερα νέα σχετικά με ένα προσωπικό, επαγγελματικό ή πρόβλημα υγείας ενός συγγενή ή φίλου. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να λύσετε προβλήματα και να εναρμονίσετε προβληματικές σχέσεις. Να περιμένετε σημαντικά νέα ή γεγονότα που θα σχετίζονται με συγγενείς.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις και καθήκοντα. Θα έχετε κάποια επείγουσα εργασία να κάνετε στο σπίτι και στο χώρο εργασίας σας. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν συνομιλίες ή αλληλογραφία με κάποιον που ζει σε άλλη πόλη. Την Παρασκευή, οι καλές σας προθέσεις μπορεί να πάρουν μια αναπάντεχη τροπή και να προκαλέσουν μια δυσάρεστη διαμάχη.

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι μια ωραία ημέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείς. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για εξαγνισμό, διαλογισμό και περιπάτους στη φύση. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για δημιουργική και πνευματική εργασία. Όμως, να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας!

Αστρολόγος προβλέψεις 10/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα να περιμένετε συναντήσεις με παλιούς ή νέους φίλους, συγγενείς και γνωστούς. Θα είναι μια καλή μέρα για την επίλυση των οικογενειακών σας προβλημάτων. Οι άνδρες αυτών των τριών ζωδίων σήμερα θα είναι πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και εύθικτοι. Κάποια νέα που σχετίζονται με δουλειά, επιχειρήσεις ή εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσουν αιτία σημαντικών συζητήσεων για τις γυναίκες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098