Αστρολόγος προβλέψεις 10/09 Δευτέρα

Αστρολόγος προβλέψεις 10/09 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, μέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Το φεγγάρι βρίσκεται στην Παρθένο και διανύει την πρώτη του μέρα μετά τη Νέα Σελήνη. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσετε περισσότερη προσοχή στην υγεία και την καλή σας φυσική κατάσταση. Η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό αργότερα, προσδίδοντας μια αρμονική ενέργεια στην ατμόσφαιρα και θέτοντας τις σχέσεις σε προτεραιότητα.

Η Αφροδίτη είναι στον Σκορπιό, απ’ όπου θα βρεθεί σε θέση αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Να αναμένετε κάποιες αλλαγές ή εκπλήξεις, κατά πάσα πιθανότητα στον τομέα των σχέσεων και το ρόλο του καθενός σε αυτές.

Ο Άρης θα περάσει στον Υδροχόο σήμερα, απ’ όπου θα διανύσει όλη την εβδομάδα σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Διατηρήστε την επαγρύπνηση και το χιούμορ σας, να είστε ανεκτικοί και ελαστικοί.

zodia-taro-45

 

Η Δευτέρα θα είναι μια σημαντική μέρα για την οικογένειά σας ή για κάποιον από τους συγγενείς σας.
Οι οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι σας και την οικογένειά σας θα αποτελέσουν προτεραιότητά σας.
Η σημερινή μέρα υποδεικνύει επιτυχίες ή σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί. Η υγεία κάποιου γνωστού σας μπορεί να επιδεινωθεί σοβαρά.

Αστρολόγος προβλέψεις 10/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη τη Δευτέρα θα λάβετε νέα, που θα είναι σημαντικά για την εξέλιξη των σχεδίων σας αυτή την εβδομάδα. Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση που θα σχετίζεται με ένα οικονομικό έγγραφο, με χρήματα και ούτω καθεξής. Θα έχετε περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις από ότι συνήθως, επιστολές ή άλλη επικοινωνία με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα σε δημόσιο χώρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Δευτέρα θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να συζητήσετε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με την περιουσία ή τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ο λόγος αυτών των συνομιλιών μπορεί να είναι κάποια νέα που θα λάβετε σήμερα. Τη Δευτέρα θα χρειαστεί να ληφθεί μια οικογενειακή απόφαση. Σήμερα, αποφύγετε συγκρούσεις και επιδιώξτε συμφιλίωση!

Αστρολόγος προβλέψεις 10/09 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μια ευκαιρία ή μια πρόσκληση για μια συγκέντρωση. Είναι πιθανόν να γίνουν πολλά τηλεφωνήματα. Τη Δευτέρα, μπορεί να βιώσετε μια συνάντηση ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με κάποιον παλιό έρωτα ή προηγούμενο γάμο. Μπορεί να πάρετε νέα σχετικά με κάποιον παλιό σας φίλο ή μια ερωτική σας σχέση. Θα έχετε πρόσκαιρες οικονομικές ανησυχίες και στενοχώριες.

zwdia shmera

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσετε γεγονότα που θα περιλαμβάνουν περισσότερη ενέργεια, όπως ταξίδια, μετακινήσεις, τηλεφωνήματα και άλλα. Τη Δευτέρα, μπορεί να βιώσετε πολύ δυνατά και αντικρουόμενα συναισθήματα. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας πει ψέματα ή να σας κοροϊδέψει για κάτι, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Η μέρα σας φέρνει τύχη, οπότε καλό θα ήταν να μην τη χάσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65