Αστρολόγος προβλέψεις 10/11 Σάββατο

evdomadiaies-242-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 10/11 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πατριάρχης πλανήτης πορεύεται εδώ και έναν χρόνο μέσα στον Αιγόκερω.

Η πρόθεσή του είναι να δώσετε σχήμα και μορφή σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί, δεν υπάρχει τίποτα κρυφό και πουθενά να κρυφτείτε. Οι μάσκες έχουν πέσει… Άραγε, σας αρέσουν αυτά που βλέπετε;

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Η μέρα ενδείκνυται για εξερευνήσεις, τολμήστε να κυκλοφορήσετε! Ο Δίας έχει περάσει στον Τοξότη που τον κυβερνά, όπου θα παραμείνει για έναν χρόνο. Ανοιχτείτε για να υποδεχτείτε τα καλούδια του!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Σάββατο θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη λύση σε κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με έναν άντρα. Αυτό μπορεί να συμβεί με απροσδόκητο τρόπο, στις περισσότερες περιπτώσεις ευνοϊκό ή ικανοποιητικό. Οι νεαροί άνδρες μπορεί να δουν κάποιο όνειρο που σχετίζεται με μια γυναίκα που έχει αποβιώσει ή θα έχουν κάποια δέσμευση που σχετίζεται με κάποιον που έχει αποβιώσει.

Αστρολόγος προβλέψεις

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για συζητήσεις και μια συμφωνία για υλικά ζητήματα ή θέματα που αφορούν ιδιοκτησία. Η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για μια αγορά, που θα απαιτήσει κάποια εγγύηση. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι τους και θα αναζητήσουν ποικίλους τρόπους ψυχαγωγίας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη και του Λέοντα, σήμερα μπορεί να ταξιδέψετε χωρίς το επιθυμείτε, κυρίως για οικογενειακούς λόγους. Μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη σύγκρουση με έναν συγγενή που ζει σε άλλο μέρος. Η σημερινή θα είναι μια δυναμική ημέρα που περισσότερο θα σας κουράσει παρά θα σας γεμίσει με ενέργεια.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω και της Παρθένου, σίγουρα θα συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση σήμερα, θα καλωσορίσετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή θα επικοινωνήσετε με διάφορους τρόπους με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Οι περισσότερες από τις συναντήσεις σας θα είναι με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου.

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα είναι μια ημέρα γεμάτη εκπλήξεις, ειδικά όσον αφορά την εργασία σας ή τα γεγονότα που έχετε προγραμματίσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για τη δουλειά ή την επιχείρηση σας, με άτομα που ήδη ξέρετε ή με τα οποία έχετε επαγγελματική σχέση. Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία για μια νέα δουλειά ή επιχειρηματική δέσμευση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πρώτα απ ‘όλα με τα έξοδα που θα κάνετε. Η ημέρα δεν υποδεικνύει οικονομικές κρίσεις ή δυσκολίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σπαταλάτε τα χρήματά σας αδικαιολόγητα. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή οικονομική δέσμευση με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia