Αστρολόγος προβλέψεις 11/01 Παρασκευή

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 11/01 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τον Τοξότη που βρίσκεται η θεά της αρμονίας, σας βοηθά όλους να εξερευνήσετε περισσότερες εναλλακτικές στις επιλογές σας!

Ο Ήλιος θα συντροφεύσει σήμερα τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, στην 20η μοίρα του ζωδίου. Αυτή η συγκυρία θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη Ηλίου που σημειώθηκε στις 12 Ιουλίου 2018, στην 20η μοίρα του Καρκίνου. Το σπίτι και η καριέρα, τα προσωπικά και τα επαγγελματικά, δύο πλευρές που πρέπει να ισορροπήσετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες, εντείνοντας την ανάγκη σας να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων… Να έχετε εμπιστοσύνη στις διεργασίες του σύμπαντος. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει σε κενό πορείας, γι’ αυτό δώστε σε όλα χρόνο μέχρι να σας δώσουν απαντήσεις!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Παρασκευή θα χρειαστεί να προστατεύσετε το σπίτι ή την οικογένειά σας από επιθέσεις ή πράξεις ανθρώπων, με αρνητική ενέργεια ή κακές σκέψεις. Εναπόκειται σε εσάς να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να αγνοήσετε αυτό το άτομο, χωρίς να χρειαστεί να πέσετε στο επίπεδο του / της. Σήμερα θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός στη ζωή μιας γυναίκας, που πιθανόν ανήκει στον κύκλο των φίλων σας.

Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, ειδικά αν η αφορμή είναι μια συνάντηση ή μια συγκέντρωση με ιδιαίτερα για εσάς άτομα ή αγαπημένους. Την Παρασκευή, μην προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε τα αρχικά σας σχέδια με κάθε κόστος. Αν έγινε κάτι εύκολα, σημαίνει ότι ευνοείται από τη μοίρα. Οπότε, μην ανησυχείτε για άλλα πράγματα.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσετε για την υγεία σας. Να καθιερώσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κάποιες αδιαθεσίες θα σας υποδείξουν πού θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μια σημαντική δέσμευση ή γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα είναι καλή ημέρα για ερωτικές εμπειρίες, για να εναρμονίσετε προσωπικές σχέσεις που μπορεί να βιώνουν διαφωνίες ή παρεξηγήσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα αντιμετωπίσετε μια αγχωτική κατάσταση στο χώρο εργασίας σας. Θα χρειαστεί να διορθώσετε λάθη και παραλείψεις συναδέλφων, χωρίς να το γνωρίζουν οι προϊστάμενοί σας. Θα είναι σημαντική ημέρα για τη σταδιοδρομία σας, οπότε μην αφήνετε τον εαυτό σας να αγνοεί τα επαγγελματικά καθήκοντα. Την Παρασκευή είναι πιθανόν να λάβετε κάποιο επιπλέον εισόδημα ή απροσδόκητα χρήματα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, την Παρασκευή, προσέξτε τις αυταπάτες, τις βιαστικές ή ψευδείς υποσχέσεις και όλες τις μορφές χειραγώγησης. Η σημερινή θα είναι μια σημαντική μέρα, κατά την οποία η εξέλιξη ορισμένων γεγονότων θα απαιτήσει συνετές και πρακτικές αποφάσεις και ενέργειες. Δεν υπάρχει χρόνος για μελαγχολίες και πεσμένη διάθεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα ξεσπάτε με το παραμικρό και θα προκαλείτε μόνοι σας συγκρούσεις. Θα υπάρξει μια στιγμή έντασης που σχετίζεται με ένα παιδί ή με ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Η σημερινή δεν θα είναι μια παραγωγική μέρα, οπότε στρέψτε την προσοχή σας αυστηρά στο να εκπληρώσετε τα καθημερινά σας καθήκοντα και τίποτε άλλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia