Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Πέμπτη

filtro (1)

Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Πέμπτη

Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της τύχης βρίσκεται στον Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου. Από εκεί φροντίζει για την εξέλιξή σας, τόσο σε επίπεδο γνώσεων όσο και πληροφοριών: Σας παράσχει όσα χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Ο Δίας είναι επίσης ο πλανήτης της αισιοδοξίας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Από αυτή τη θέση της, στρέφει την προσοχή και την ενέργειά σας στα θέματα σπιτιού και οικογένειας. Δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλείς!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη να περιμένετε ότι κάποια από τα προβλήματα σας θα πάρουν το δρόμο τους καθώς θα διαπιστώσετε ότι το καλύτερο είναι να τα αφήσετε να εξελιχθούν από μόνα τους. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για την ερωτικής σας ζωή, για ερωτικές εμπειρίες, για τη σύλληψη ή γέννηση ενός παιδιού κλπ.

Την Πέμπτη μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη ευκαιρία να αναπτύξετε από την αρχή κάποια παλιότερα σχέδια ή ιδέες που η εξέλιξή τους μέχρι τώρα εξαρτιόταν από τις ενέργειες και τις αποφάσεις άλλων ατόμων. Σήμερα μπορεί να στενοχωρηθείτε από κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα αφορούν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Πέμπτη

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια και καθήκοντα, που δεν πρέπει να αναβάλλετε. Προετοιμαστείτε για την επιτυχή εφαρμογή τους. Οποιεσδήποτε αλλαγές κάνετε σήμερα, θα είναι για να σας γλιτώσουν από μελλοντικά προβλήματα ή μπελάδες. Η Πέμπτη υποδεικνύει ισχυρά συναισθήματα, κυρίως στην προσωπική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που θα αφορούν επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας, υποδοχή επισκεπτών και άλλες. Να περιμένετε ενδιαφέροντα νέα από άλλο μέρος. Η μέρα συνεπάγεται δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους σας που μένουν κοντά σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα ασχοληθείτε ξανά με κάποιες παλιές σας ιδέες ή σχέδια. Τώρα θα προκύψουν νέες ευκαιρίες για την υλοποίησή τους. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα κάνετε πρόοδο ή θα χαρείτε με κάποια νέα ή μια πρόταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Πέμπτη αποφύγετε να επιβαρυνθείτε με αναμνήσεις προηγούμενων εμπειριών στη ζωή σας. Η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για ενέργειες και εργασίες που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα. Σήμερα θα προκύψουν περισσότερα τηλεφωνήματα ή συναντήσεις με φίλους ή συγγενείς λόγω μιας ειδικής περίστασης που σχετίζεται με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia