Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Σάββατο

test-odigwntas-agnwsta-meri

Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Υδροχόο για μια σύντομη επίσκεψη. Θα επιστρέψει στον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου, όπου θα παραμείνει σχεδόν ως το τέλος της χρονιάς!

Στο μεταξύ ο Κρόνος δίνει νύξεις για όσα έπονται, μιας και ο Υδροχόος είναι τα ζώδιο της ανθρωπότητας. Σε αυτήν περιλαμβάνονται άπαντες – αλλά ιδιαίτερα οι φίλοι σας και οι ομάδες που σχετίζεστε. Ο Κρόνος αναμένεται να μπει μόνιμα στον Υδροχόο στις 17 Δεκεμβρίου, στοχεύοντας στα δίκτυα και την επαφή με τους άλλους. Η ανθρωπιστική του έγνοια είναι κάτι που βρίσκει τους πάντες σύμμαχους!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 Απριλίου. Ο καθένας έχει τον έλεγχο και την ευθύνη του εαυτού του, γι’ αυτό να σκέφτεστε θετικά. Την αίσια οπτική σας προωθεί και η Σελήνη από τον φιλικό Τοξότη. Φροντίστε τις επαφές και τις συμπράξεις σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο μην διστάσετε να επενδύσετε ενέργεια και προσπάθεια, προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια καινούργια ιδέα ή σχέδιο. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τους εμπόρους και σε όσους παράγουν απαραίτητα αγαθά. Από οικονομικής άποψης, θα προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις ή αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη διάθεσή σας. Αυτό βέβαια δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς οι γενικότερες εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές και επιτυχημένες για εσάς. Σήμερα μπορεί να ανησυχήσετε και να περιμένετε την εξέλιξη μιας κατάστασης, στη ζωή μιας γυναίκας άνω των 35 ετών.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  DESTE Πρόβλεψη 2ο 10ήμερο Απριλίου 2020

prodosiaΤο Σάββατο φέρνει σημαντικά νέα ή μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, με μια γυναίκα στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Ενδεχομένως να προκύψει και μια έκπληξη, που σχετίζεται με έναν άντρα στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Η ερωτική ζωή όσων γεννήθηκαν στα ζώδια του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου, θα είναι συναρπαστική: Μπορεί να περιλαμβάνει την ανάμνηση ενός συγκεκριμένου γεγονότος, είτε συγκατοικείτε με τον/τη σύντροφό σας είτε όχι.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα ευχάριστο γεγονός ή μια συνάντηση, που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Το Σάββατο θα είναι μια ήρεμη και θετική μέρα, αν καταφέρετε να δεχτείτε τους ανθρώπους γύρω σας όπως είναι. Μπορείτε μόνο να αλλάξετε τον εαυτό σας – και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Το Σάββατο θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τα νεαρά άτομα που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε μια τάση προς τη νοσταλγία ή την απαισιόδοξη διάθεση. Δεν θα έχετε αρκετή ενέργεια για εργασία και για οποιαδήποτε δραστηριότητα. Κάποια νέα μπορεί να προσθέσουν ακόμα περισσότερο άγχος σε αυτή τη δύσκολη μέρα για εσάς. Σήμερα θα πάρετε πληροφορίες, σχετικά με την εξέλιξη ενός προβλήματος υγείας κάποιου ατόμου που γνωρίζετε.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο θα είναι σημαντική ημέρα, κατά την οποία δεν πρέπει να χαραμίσετε το χρόνο σας ή να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα με προκατάληψη ή επιπολαιότητα. Θα εκπλαγείτε από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις ή από ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή κάποιο άτομο νεαρής ηλικίας. Το Σάββατο τα γεγονότα ή οι αποφάσεις που θα λάβετε, θα καθορίσουν την εξέλιξη των υποθέσεων και των σχεδίων σας για τους επόμενους μήνες.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/04 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για επικοινωνία με συγγενείς και φίλους. Οι συζητήσεις οικονομικής φύσεως θα εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που θέλετε. Επικοινωνήστε με περισσότερους ανθρώπους σήμερα, κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75