Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Τρίτη

evdomadiaies-242-2314

Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο ορμητικός πλανήτης, χειρίζεται τα θέματα που αφορούν το σπιτικό και την οικογένειά σας. Ίσως χρειάζεται να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα – ή εκκαθαρίσεις!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό. Η συνεργασία είναι η καλύτερη στρατηγική για να διανύσετε τη μέρα. Θα σας βοηθήσει και στο να επαναφέρετε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας!

Η Αφροδίτη διαμένει σήμερα στους Διδύμους. Η θέση της ευνοεί την επικοινωνία, την ψυχαγωγία, την περιέργεια, τη χαρά και την ποικιλία. Έχετε να μάθετε πολλά, που θα τα απολαύσετε ακόμα κι αν σας προβληματίσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μια συναρπαστική μέρα, επειδή θα προκύψουν πολλές καλές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Φυσικά, αν δεν δείξετε την ανάλογη στάση ή αν τεμπελιάσετε, η αποτυχία είναι εγγυημένη. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ευχάριστα συναισθήματα που σχετίζονται με συγγενείς ή κάποιον/α σύντροφο.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αν γίνουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σας σήμερα θα είναι για καλό. Δώστε τους χρόνο για να εξελιχθούν κα να αποδώσουν καρπούς. Μην υποτιμήσετε τυχόν προβλήματα υγείας που θα προκύψουν σήμερα.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 11/06 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα έχετε σήμερα συναντήσεις και επαφές, που θα είναι σημαντικές για την ανάπτυξη των σχεδίων σας μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Μπορεί να λάβετε ενδιαφέροντα ή χρήσιμα νέα από άλλο μέρος. Την Τρίτη, η ερωτική σας ζωή ή οι φιλικές σας σχέσεις θα σας προκαλέσουν ιδιαίτερα συναισθήματα και αξέχαστες αναμνήσεις. Πολλοί από εσάς θα φανούν τυχεροί στην εκτέλεση των καθημερινών τους καθηκόντων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα κάνετε συζητήσεις που θα αφορούν τη διευκρίνιση παρεξηγήσεων ή αμφιβολιών. Περάστε περισσότερο χρόνο γράφοντας επιστολές ή επικοινωνώντας διαδικτυακά με φίλους και συγγενείς. Την Τρίτη, δώστε προσοχή σε σημαντικά ζητήματα στο σπίτι σας. Ίσως κάποια χρήματα που περιμένετε να λάβετε σήμερα καθυστερήσουν επ’ αόριστον.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι μια καλή ημέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις και για διάφορες πληρωμές. Μία από τις εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, μπορεί να σχετίζεται με τους φίλους ή τους γνωστούς σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, είτε είστε αδέσμευτοι είτε μένετε με τον/τη σύντροφό σας. Η ευνοϊκή εξέλιξη της σημερινής μέρας υποδεικνύει επαγγελματικά ταξίδια ή εργασίες που σχετίζονται με ταξίδια.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα είναι η κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις που αφορούν τις προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Σήμερα, αναζητήστε μια λύση για κάθε πρόβλημα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με νέα ή έγγραφα που σχετίζονται με χρήματα. Σήμερα μην διστάσετε να αγοράσετε κάτι για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot