Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Σάββατο

imerisies-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας διαμένει στον Αιγόκερω: Από εκεί φροντίζει να αναβαθμίζει και να ανανεώνει τα συστήματα με τα οποία ζείτε!

Ο τρόπος που δουλεύετε, ο εργασιακός σας χώρος και όσα σας παράσχουν σταθερότητα, είναι οι τομείς που επεξεργάζονται τώρα. Ο Κρόνος θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω στις 17 Δεκεμβρίου, έχοντας ολοκληρώνει το έργο του… Μετά, όλα εξαρτώνται από εσάς!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Κριό, γι’ αυτό έχετε διάθεση να πάρετε τον έλεγχο. Το πρωί θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή από τον Καρκίνο. Ο Ερμής μειώνει ταχύτητα για να γυρίσει ορθόδρομος από αύριο. Αυτό αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε σήμερα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο οι καθημερινές σας εργασίες θα εξελιχθούν αργά, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Ακόμα κι αν μείνουν κάποιες εκκρεμότητες για την Κυριακή, προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη μέρα. Θα φέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε πράγματα που θα έχουν μακροπρόθεσμη σημασία στη ζωή σας: Για το σπίτι, την οικογένεια, την εργασία σας και πολλά άλλα.

zwdia-zvdia-alexΜπορείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας για να οργανώσετε τα σχέδια για την επόμενη εβδομάδα. Εάν είχατε σκοπό να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα, η μέρα ευνοεί την εξέλιξή τους. Καλό θα ήταν να περάσετε κάποιες ώρες έξω από το σπίτι– κατά προτίμηση στη φύση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χαρείτε με νέα που σχετίζονται με χρήματα. Ευνοούνται οι δουλειές, οι επιχειρηματικές δεσμεύσεις, οι εργασίες στο εξοχικό σας και άλλα. Να περιμένετε την εξέλιξη διαφόρων γεγονότων ή νέα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Σε γενικές γραμμές, η μέρα θα σας φέρει ξεχωριστές εμπειρίες και επιτυχίες. Θα έχετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα καλό θα ήταν να ολοκληρώσετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Μην προγραμματίσετε σημαντικές αλλαγές. Να είστε προσεκτικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας και να έχετε υπομονή. Η εξέλιξη των ερωτικών σας σχέσεων, θα εξαρτηθεί από τη διάθεση και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα άτομα γύρω σας. Η συζήτηση με έναν άνδρα, θα είναι σημαντική για τα μελλοντικά σας σχέδια.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για οικογενειακές συγκεντρώσεις, που ίσως σχετίζονται με μια νέα δραστηριότητα στη ζωή συγγενών σας. Επίσης, μπορείτε να συζητήσετε και να βρείτε την καλύτερη λύση για τις οικονομικές σας ανησυχίες. Στην ερωτική σας ζωή, μην πιέζετε τον/την σύντροφό σας να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Αποφύγετε τα ψέματα και την χειραγώγηση. Κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις που θα λάβετε, θα σας κάνουν να σκεφτείτε το νόημα της ζωής: Πόσο σύντομη είναι και πόσο σημαντικό είναι να την ζείτε στο έπακρο.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα χρειαστεί να κάνετε μια δαπάνη για ένα άτομο της οικογένειάς σας. Σε γενικές γραμμές, θα εστιάσετε στη διευθέτηση των οικονομικών σας υποθέσεων. Η μέρα ευνοεί τα ταξίδια, ειδικά αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε κάποιον/α που ζει μακριά. Μπορεί να προκληθεί μια αγχωτική κατάσταση στο σπίτι, που σχετίζεται με οικονομικές ατασθαλίες ενός μέλους της οικογένειάς σας. Μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για αλλαγές, η προετοιμασία ή η εφαρμογή των οποίων θα ξεκινήσει από αύριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75