Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Τρίτη

zwdia-moires

Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Κριό (που κυβερνά), όπου θα διαμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Αυτή η περίοδος σας παράσχει την απαραίτητη ενέργεια να σημειώσετε πρόοδο. Μπορείτε να πάτε τη ζωή σας εκεί που πρέπει και θέλετε… Το μόνο που χρειάζεται, είναι να το αποφασίσετε!

Η Σελήνη αναδύει σήμερα στον Ταύρο το τελευταίο της Τέταρτο. Η συγκυρία αποτελεί ένα μεταίχμιο, όπου αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Η διαμονή της Σελήνης εδώ μέχρι αύριο, σας γεμίζει σταθερή ενέργεια για να οικοδομήσετε την ασφάλειά σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα κουραστείτε από την δυναμική εξέλιξη διαφόρων γεγονότων. Θα χρειαστεί να κατανοήσετε σε βάθος τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για επαφές με άτομα από κοντά και μακριά. Επίσης, ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις – και την πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας υπό αναπάντεχες συνθήκες. Να είστε προσεκτικοί για την ακρίβεια οικονομικών πληροφοριών που θα λάβετε, από άτομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στην προετοιμασία ή παραλαβή ενός σημαντικού εγγράφου.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη μία από τις κύριες δεσμεύσεις σας θα σχετίζεται με κάποιον συγγενή. Η συνάντηση ή η συζήτηση με μια γυναίκα θα έχει ευεργετική επίδραση στα σχέδιά σας. Είναι ευνοϊκή μέρα για κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Στα εργασιακά σας θα λάβετε βοήθεια ή θα επιτύχετε κάποιον στόχο, χάρη σε ένα άτομο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τρίτη αποφύγετε την καχυποψία για τα λόγια και τις πράξεις των άλλων. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι και αυτό θα αντικατοπτρίζεται στην διάθεσή σας. Να θυμάστε ότι έχετε μια ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη μέρα μπροστά σας, πρέπει να την αξιοποιήσετε για θετικά πράγματα. Θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια πρόταση από κάποιον συγγενή ή φίλο. Τυχόν συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα, θα επιλυθούν γρήγορα αλλά θα αφήσουν το σημάδι τους.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη έχετε μια δέσμευση, που πρέπει να σκεφτείτε ή να σχεδιάσετε καλά εκ των προτέρων. Οι φίλοι ή οι συγγενείς θα σας επιβαρύνουν, με παράπονα ή παρεμβάσεις στην προσωπική σας ζωή. Πολλοί θα βιώσετε ξεχωριστές εμπειρίες στη διάρκεια ενός ταξιδιού ή στην επικοινωνία με άτομα από διάφορα μέρη. Επωφεληθείτε από την καλή διάθεση ενός άνδρα στο ζώδιο του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλες τις ικανότητες και την εμπειρία σας για να επιλύσετε μια δύσκολη κατάσταση. Λίγα πράγματα θα εξαρτηθούν από εσάς – και μάλλον πρέπει να ακολουθήσετε την πορεία των γεγονότων. Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη υπομονή και κατανόηση στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αυξημένα έξοδα, που θα εκτροχιάσουν τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Αποφύγετε να επιβαρύνετε τους δικούς σας με κακές σκέψεις, ασταθείς διαθέσεις ή απαισιόδοξες απόψεις για τη ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75