Αστρολόγος προβλέψεις 11/09 Τρίτη

Αστρολόγος προβλέψεις 11/09 Τρίτη

Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στον Υδροχόο, απ’ όπου απαιτεί να λάβετε δράση επί των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν με τη σύμπραξη και άλλων.

Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής και ευνοεί ό,τι αφορά τους φίλους, της ομάδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ποιες προθέσεις σας θέτετε έναντι όλων αυτών. Εσείς, και όλοι οι άλλοι παγκοσμίως! Ποια θέματα σας απασχόλησαν όλο το καλοκαίρι και σε ποια φάση βρίσκεστε τώρα; Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνετε ξεκάθαρα βήματα μπροστά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό σήμερα, θέση που επικεντρώνει το ενδιαφέρον στις σχέσεις. Έχετε κατασταλάξει στα ζητούμενά σας από αυτές; Απολαύστε τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και φροντίστε να διευρύνετε τον κύκλο σας!

zodia-taro-45

 

Σήμερα Τρίτη θα είναι σημαντικό να ασχοληθείτε αυστηρά με τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.
Θα συνεργαστείτε με κάποιον άνδρα – συνάδελφο, διευθυντή, πελάτη ή επιχειρηματικό συνεργάτη – και η συνεργασία αυτή θα έχει μια θετική εξέλιξη για εσάς. Η μέρα υποδεικνύει διάφορες ιδιαίτερες εμπειρίες που σχετίζονται με παιδιά.
Οι άνδρες νεαρής ηλικίας θα περάσουν περισσότερο χρόνο με φίλους ή θα αναπτύξουν μια νέα ερωτική σχέση. Οι νέες γυναίκες θα έχουν μια ευκαιρία ή τύχη που μπορεί να είναι η αρχή για κάτι καλό στη ζωή τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες ή βιαστικές συγκρούσεις. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να προσέχετε τι λέτε και τι υπόσχεστε. Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο προσεκτικά την ερωτική σας ζωή– χωρίς να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις. Η σύγκρουση με ένα άγνωστο άτομο θα σας επιβαρύνει περισσότερο από ό, τι υποθέτετε.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε περισσότερες συναντήσεις και συνομιλίες με φίλους. Πολλοί από εσάς θα είστε περισσότερο αφοσιωμένοι στα οικονομικά σας προβλήματα. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην επίλυση ενός προβλήματος από την περασμένη εβδομάδα. Η σημερινή θα είναι μια θα δυσμενής ημέρα για ταξίδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/09 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή. Παρακολουθήστε τα γεγονότα που σχετίζονται με συγγενείς ή φίλους σας. Θα είστε σε θέση να υλοποιήσετε τα αρχικά σας σχέδια που αφορούν τη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Από οικονομικής απόψεως ωστόσο, θα πρέπει να επιβάλλετε ορισμένους περιορισμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια καλή ημέρα για να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Σήμερα πολλοί θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Θα πάρετε κάποια νέα με καθυστέρηση ή μια πρόσκληση που θα καθυστερήσετε να απαντήσετε. Τώρα αποφύγετε ψευδαισθήσεις, κουτσομπολιά και άλλες ενέργειες που μπορεί να δημιουργήσουν κάποια δυσφορία στη σχέση σας.

zwdia shmera