Αστρολόγος Προβλέψεις 11/10 Κυριακή

imerisies-14314

Αστρολόγος Προβλέψεις 11/10 Κυριακή

Αστρολόγος Η Κυριακή είναι η κατάλληλη μέρα για να δείτε λάθη και ελλείψεις σας.

Προσπαθήστε να ανακτήσετε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση ή να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας.

Είναι σημαντικό να ανακαλύψετε όσα σας φορτίζουν αρνητικά, ώστε να προσπαθήσετε να τα αποφύγετε.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να πάτε στην εκκλησία. Εκπλήξεις θα προέλθουν από ανθρώπους που σας αγαπούν, με χειρονομίες, δώρα ή λόγια που θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί. Σήμερα να είστε προσεκτικοί με οτιδήποτε αφορά θεραπεία. Είναι πιθανό να κάνετε ένα λάθος, να επιταχύνετε ή να καθυστερήσετε μια διαδικασία κ.λπ.

Η σημερινή είναι σημαντική μέρα για την κοινωνική ζωή των νεαρών γυναικών. Καλό θα είναι να μην κλειστούν στο σπίτι. Γονείς με παιδιά στα ζώδια του Κριού, του Τοξότη ή του Λέοντα, θα ασχοληθούν με δεσμεύσεις που αφορούν την εκπαίδευσή τους.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα περάσετε περισσότερο χρόνο με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Τα νέα και οι πληροφορίες που θα λάβετε, θα σχετίζονται με μελλοντικές ενέργειες. Η συζήτηση ή η συνεργασία με μια γυναίκα θα σας φέρει ικανοποίηση και επιτυχία. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας, για να αναπτύξετε σχέδια και σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές. Αποφύγετε συγκρούσεις με ανθρώπους στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα συζητήσετε τηλεφωνικά με φίλους, προβλήματα και εμπειρίες από την περασμένη εβδομάδα. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα νεότερα. Ένα ψέμα ή μια απόπειρα εξαπάτησης από κάποιο κοντινό πρόσωπο θα σας απογοητεύσει. Σήμερα αποφύγετε να συζητήσετε ή να επιλύσετε οικονομικά θέματα που ενέχουν γραφειοκρατία, σύνταξη συμβολαίων ή άλλων εγγράφων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/10 Προβλέψεις 2ο 10ήμερο Οκτωβρίου

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή μπορεί να βιώσετε ευχάριστα γεγονότα στην οικογένειά σας. Κάποιοι θα συζητήσουν την ιδέα της αγοράς ή ενοικίασης νέου σπιτιού, την πώληση ενός ακινήτου ή μια μετακόμιση. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές υποθέσεις και να προσέχετε τα λάθη. Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για να ταξιδέψετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Αστρολόγος Προβλέψεις 11/10 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή η καθημερινή σας ζωή θα είναι πιο ισορροπημένη και πιο ήρεμη. Θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από την ένταση των τελευταίων ημερών, με έναν περίπατο στη φύση ή συναντώντας φίλους. Πολλοί θα χαρείτε με την είδηση μιας γέννησης. Μην ανησυχείτε αν κάποια σημαντικά γεγονότα αναπτύσσονται με αργούς ρυθμούς. Ακολουθούν τη φυσική τους εξέλιξη. Επικεντρωθείτε σε σημαντικές αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν την προσωπική σας ζωή προς το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65