Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

1631951336_6500_3dwallpapers92

Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τη θέση της στον Σκορπιό, κεντρίζει τη βαθιά σας αφοσίωση και την ένταση για τη ζωή!

Είναι κατάλληλη στιγμή να εστιάσετε σε αυτά που χρειάζεστε, για να νιώθετε σίγουροι και ασφαλείς. Επίσης, τώρα θα δείτε πιο ξεκάθαρα ποιοι πραγματικά είναι στο πλάι σας και σας στηρίζουν!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Θα περάσει σύντομα σε κενό πορείας, επιτρέποντας και σ’ εσάς να κάνετε μια ανάπαυλα. Μιας και δεν αναμένονται σημαίνουσες συγκυρίες, είναι ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Αφεθείτε σε ό,τι σας εμπνέει!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή θα τρέχετε να προλάβετε περισσότερα επαγγελματικά και οικογενειακά καθήκοντα και δεσμεύσεις. Η τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας φέρνει νέες προκλήσεις και νέες ιδέες. Ανταποκριθείτε στις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές ευθύνες και στα σχέδιά σας. Η σημερινή μέρα θα είναι χρήσιμη για τις υποθέσεις σας.

Οι επαγγελματικές σχέσεις με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού θα σας ωφελήσουν. Σε οικονομικά θέματα που επηρεάζουν την οικογένειά σας, να είστε προσεκτικοί και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Η ερωτική σας ζωή θα είναι κάπως βαρετή αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε πιο σημαντικά πράγματα. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, θα σας προσφέρουν νέες εμπειρίες και θα φέρουν αλλαγές στη ζωή σας.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Θα ενδιαφερθείτε ή θα εντυπωσιαστείτε από μια συζήτηση ή ένα γεγονός που θα σχετίζεται με μια γυναίκα. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συγκεντρώσεις, για να καλωσορίσετε επισκέπτες στο σπίτι σας και άλλα. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν σήμερα, θα οφείλονται σε ξεσπάσματα του χαρακτήρα σας ή του χαρακτήρα των ανθρώπων γύρω σας. Η καταιγίδα θα περάσει γρήγορα, οπότε να είστε προσεκτικοί με τα λόγια σας και τις κατηγορίες που εκτοξεύετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Παρασκευή θα είναι μια συναισθηματικά δύσκολη ημέρα. Θα είναι εύκολο να προκληθούν προβλήματα με τη συμπεριφορά σας ή θα γίνετε μάρτυρες κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων. Η σημερινή μέρα θα είναι εύθραυστη για τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας, καθώς τα γεγονότα γενικά θα έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα οι σχέσεις σας με τους άνδρες, θα καθορίσουν την επιτυχία και την εξέλιξη των δράσεων και των σχεδίων σας στο σύνολό τους. Σήμερα θα μπορέσετε να επιτύχετε πολλά με βάση τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει, τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί μέχρι τώρα, τις σχέσεις σας με άτομα από διάφορα μέρη. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αλλά καλό θα ήταν να βασιστείτε στις δικές σας ενέργειες και αποφάσεις. Για αυτό το λόγο άλλωστε σας έχει δοθεί ισχυρή διαίσθηση, οπότε χρησιμοποιήστε τη. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια και για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους εκτός της περιοχής σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα απαλλαγείτε από σκληρή σωματική ή ψυχική εργασία. Η υγεία σας ή η υγεία ενός ατόμου στην οικογένειά σας, μπορεί να σας ανησυχήσει. Οι παρασκηνιακές ενέργειες ενός ατόμου στον κύκλο των συγγενών σας, μπορεί να προκαλέσουν ένταση και άγχος στη σχέση σας. Σήμερα ενεργήστε προσεκτικά και λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες περιστάσεις, είτε σας αρέσουν είτε όχι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia