Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

imerisies-26214

Αστρολόγος προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται ανάδρομη στον Σκορπιό, φροντίζοντας την ομορφιά σας… Όσο περισσότερο φροντίζετε την υγεία και τον εσωτερικό σας κόσμο, τόσο πιο ελκυστικοί θα είστε και εξωτερικά. Η Αφροδίτη θα σας υποδείξει τι πρέπει να προσέξετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα. Σας προετοιμάζει για την ανάπαυλα του σαββατοκύριακου και όσα θα σας απασχολήσουν. Αναμένεται να κυκλοφορήσετε και να είστε δραστήριοι!

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό, απ’ όπου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Φροντίστε να οργανωθείτε, σε σχέση με όσα θέλετε να έχετε υπό έλεγχο!

zodia-taro-45

Σήμερα Παρασκευή πολλοί από εσάς θα έχουν προγραμματίσει κάποιο ταξίδι, αλλά πιθανόν να προκύψουν κάποια προβλήματα ή δυσκολίες, τόσο στο σπίτι σας όσο και στο μέρος στο οποίο πηγαίνετε. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποια δυσάρεστα νέα ή γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου που ζει σε άλλη πόλη. Εάν επικοινωνείτε με άτομα που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου, θα πρέπει να σκεφτείτε με προσοχή, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά μια υπόσχεση, μια απάντηση σε μια πρόταση και τα λοιπά.

Αστρολόγος προβλέψεις

Μερικοί από σας θα εμπλακούν στα προβλήματα του παιδιού σας ή εγγονιού σας με κάποιον φίλο τους. Στη δουλειά σας θα λάβετε υποστήριξη ή θα βιώσετε ένα ιδιαίτερο γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα έχετε κάποια σχέδια που αφορούν την οικογένεια και τους συγγενείς σας, που έχετε οργανώσει εκ των προτέρων. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποιο εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή ευχάριστα οικονομικά νέα. Σε γενικές γραμμές, αυτή η μέρα δεν κρύβει κάποιες εκπλήξεις.

Οποιαδήποτε απόφαση πάρετε σήμερα όσοι γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω την Παρασκευή θα αντανακλάται μοιραία στο μέλλον σας. Θα χρειαστεί προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας υποθέσεων και πάνω από όλα στα έξοδά σας για κάποιες αγορές. Πολλοί από εσάς θα εμπλακείτε σε κάποια έγγραφα ή συμβόλαια υλικού χαρακτήρα.

zwdia-zodia-astrologia-65

Η σημασία της σημερινής μέρας για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα επηρεάσει τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις με μια γυναίκα. Η σημερινή μέρα θα είναι μία από εκείνες τις ημέρες που το σύμπαν μοιράζει τύχη ή ευκαιρίες. Αποφύγετε τα υπονοούμενα ή τη χειραγώγηση στις ενέργειές σας. Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα φανείτε ανυπόμονοι και αυτό μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες διαμάχες και συγκρούσεις. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ασταθής και η ευαισθησία σας θα σας επιστρέψει σε δυσάρεστες αναμνήσεις και εμπειρίες του παρελθόντος. Σήμερα θα πρέπει να ελέγξετε τα συναισθήματά σας ή τις παράλογες επιθυμίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66