Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Κυριακή

1349161177_fc24e230c862b4d8a8a2343575a

Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τη θέση του στον Κριό, σας ζητά να επαναθέστε τις προθέσεις σας για όσα θέλετε να επιτύχετε… Τώρα είναι η στιγμή να προετοιμάσετε τους σπόρους σας: Πλησιάζει η ώρα των πρωτοβουλιών!

Ο Ήλιος θα περάσει στα εδάφη του Ταύρου στις 19 του μήνα, ιδανική εποχή για να δεσμευτείτε στα ζητούμενά σας. Αυτό που χαρακτηρίζει τον Ταύρο είναι η Αφθονία!

Η Σελήνη από τον Τοξότη σας κάνει δεκτικούς και αισιόδοξους, αποζητάτε την επαφή. Η αίσια όψη της με τον Ήλιο από τον Κριό, δίνει μια θαυμάσια έναρξη στη μέρα. Η Σελήνη θα μπει για λίγο σε κενό πορείας, μέχρι να περάσει στα εδάφη του Αιγόκερω. Η έλλειψη εντάσεων και πίεσης σήμερα, τονώνει τη διάθεσή σας και τις επαφές!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα υπάρχει πρόοδος σε πράγματα που σας αφορούν, χωρίς να βάζετε ενέργεια ή ιδιαίτερη προσπάθεια. Το κακό είναι ότι κάποια ζητήματα σημαντικά για εσάς, θα μείνουν στάσιμα. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τη συσσώρευση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων, για ανάγνωση και για δημιουργική εργασία. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με φίλους που θα έχουν ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση ή νέα να μοιραστούν. Μαζί τους θα περάσετε όμορφα, έστω και διαδικτυακά.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 11-13/04 Ισχυρός γάμος – Άντρας Παντρεμένος

chartomantia-098Η σημερινή μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με έναν άνδρα 35 ετών. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα αντιμετωπίσουν περίπλοκες καταστάσεις στην οικογένειά τους. Αυτό θα απαιτήσει να είναι προσεκτικές στα λόγια τους, να μην προσβάλλουν ούτε να εκτοξεύουν άδικες κατηγορίες. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα θα εξελιχθούν με απρόβλεπτο τρόπο και μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Αν είστε θυμωμένοι με κάποιον, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε σπασμωδικά. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θα πείτε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο σε ένα άτομο στην οικογένειά σας ή με το πρόβλημα κάποιου συγγενή σας. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή από οικονομικής άποψης, με ενδιαφέροντα απροσδόκητα γεγονότα. Η Κυριακή φέρνει μια σημαντική συζήτηση ή συνάντηση.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα χρειαστεί να επιδείξετε περισσότερη υπομονή και ηρεμία. Η μέρα θα έχει αντικρουόμενες δονήσεις, για αυτό προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με την οικογένειά σας ή θα είστε απασχολημένοι με διάφορες οικογενειακές υποθέσεις.

zodia-astra-tarot

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Κυριακή θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα. Θα έχει ευκαιρίες για νέες σημαντικές επαφές ή τη διεκπεραίωση χρήσιμων εργασιών που αφορούν το σπίτι σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές, με ευχάριστες συζητήσεις και εμπειρίες. Από την άλλη, σήμερα θα στενοχωρηθείτε από κάποια νέα που επηρεάζουν έναν άνθρωπο που γνωρίζετε. Αποφύγετε να πέσετε σε μελαγχολική διάθεση, αλλιώς μπορεί να χάσετε μια σημαντική μέρα για σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα εκπλαγείτε από τη συζήτηση που θα έχετε με μια γυναίκα, που θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Θα σκεφτείτε προσεκτικά τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε και αφορούν ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Η Κυριακή είναι ευνοϊκή για την εξέλιξη οικονομικών υποθέσεων – και για αποφάσεις για σχέδια που αφορούν ερχόμενες δαπάνες ή έσοδα. Η μέρα θα είναι επωφελής για τις γυναίκες άνω των 35 ετών, όσον αφορά τα επαγγελματικά τους σχέδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75