Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Παρασκευή

synastria-erwtikes-sxeseis

Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αγάπης βρίσκεται στους Ιχθύες. Από εκεί σας κάνει πιο αφοσιωμένους και εστιασμένους σε όσα χρειάζονται την προσοχή σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Εκεί αναδύει το Πρώτο της Τέταρτο, που απαιτεί προσήλωση από πλευράς σας. Το φεγγάρι θα βρεθεί σε αντίθεση πρώτα με τον Κρόνο και μετά με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Να είστε επιμελείς γενικότερα… Αργότερα η Σελήνη θα ευνοηθεί από τον Ερμή, πριν περάσει σε κενό πορείας. Η μέρα σας θα ολοκληρωθεί με ένα αίσθημα ικανοποίησης!

Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Παρασκευή

Την Παρασκευή, θα προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση στη δουλειά σας που θα σχετίζεται με μια γυναίκα που μπορεί να είναι συνάδελφος, πελάτης ή προϊσταμένη σας. Είναι πιθανόν να λάβετε δυσάρεστα νέα σχετικά με μια γυναίκα με την οποία είχατε επαγγελματική σχέση στο παρελθόν. Σήμερα τα καλά νέα ή οι επιτυχίες θα σχετίζονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με έναν άντρα. Εάν ταξιδεύετε σήμερα, προσέξτε τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, τα χρήματά σας και τις επαφές σας με αγνώστους ή εκείνους που προσφέρουν κάποιο είδος υπηρεσίας.

zodia-taro-45

Την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα πρέπει να αγοράσουν κάποιο δώρο για μια ειδική περίσταση. Θα είναι μια καλή μέρα για τους άντρες ηλικίας άνω των 35 ετών για να ξεκινήσουν μια αλλαγή στη ζωή τους, για δικαστικές υποθέσεις ή αγωγές ή για να πάρουν σημαντικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Παρασκευή θα βρείτε κάτι που θα σας εκπλήξει. Σήμερα θα βιώσετε κάτι που θα σας ιντριγκάρει συναισθηματικά. Σήμερα μπορεί να αφιερώσετε χρόνο για να προετοιμαστείτε για μια καινούργια δουλειά (στο σπίτι ή στο εξοχικό σας) ή επιχείρηση. Είναι μια καλή στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα νέο εγχείρημα ή ιδέα.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/04 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δεσμεύσεις που αφορούν έγγραφα. Τα νέα που θα λάβετε σήμερα πιθανόν να μην τα περιμένετε και θα αφορούν μια νέα πρόταση, μια αλλαγή σε μια συμφωνία ή σχέδιο κ.λπ. Δοκιμάστε την τύχη σας, αλλά μόνο μία φορά.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα εκπλαγείτε από κάποια γεγονότα στην ερωτική ή την οικογενειακή σας ζωή. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή σε ό,τι αφορά ένα οικονομικό σχέδιο, ειδικά εάν η δουλειά σας σχετίζεται με ταξίδια, επικοινωνίες, τουρισμό και άλλα. Να περιμένετε μια επιτυχημένη ημέρα κατά την οποία τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη φιλοδοξία σας και τις προετοιμασίες που έχετε κάνει σε σχέση με τις καθημερινές σας δεσμεύσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Παρασκευή θα είναι μια μέρα κατά την οποία δεν θα πρέπει να εξαπατήσετε ή να πείτε ψέματα. Αν ψάχνετε για συγκεκριμένα αποτελέσματα και επιτυχίες, να είστε ξεκάθαροι και ήρεμοι στις ενέργειές σας. Μην ενοχληθείτε από την αργή εξέλιξη ορισμένων γεγονότων σήμερα. Η μέρα φέρνει διάφορα χαρμόσυνα νέα και γεγονότα, οπότε να είστε υπομονετικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot