Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τετάρτη

erwtikes-15314

Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται, απαιτεί να διευθετήσετε θέματα σπιτιού και όσα σας κάνουν να νιώθετε άνετα!

Ο επικοινωνιακός πλανήτης θα μπει στον Λέοντα στις 26 του μήνα. Θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 7 Ιουλίου και θα περάσει ξανά στον Καρκίνο με την όπισθεν στις 19 Ιουλίου. Σε αυτό το ζώδιο θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στα τέλη Ιουλίου. Θα μπει στον Λέοντα ξανά στις 11 Αυγούστου. Ο Ερμής διατηρεί και εντείνει την ενέργειά του στον Καρκίνο και τον Λέοντα. Τι καλοκαίρι αναμένεται!

Η Σελήνη είναι στον Ζυγό, απ’ όπου ενθαρρύνει τις συνεργασίες και την ισορροπία. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα μπει σε κενό πορείας την υπόλοιπη μέρα. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη, θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με δουλειές που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια. Χωρίς προβλήματα και με κατανόηση θα συμμετέχετε σε σημαντικές συναντήσεις και επαφές με εκπροσώπους κρατικών, τραπεζικών, φορολογικών ή άλλων θεσμών. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, κυρίως κοντινά.

Απόψε θα σας απασχολήσει κάποιο γεγονός που θα σχετίζεται με κάποιον άντρα ή θα είναι ένας λόγος για δυναμικές συζητήσεις με άλλους ανθρώπους, κυρίως με μια οικογένεια συγγενών σας. Σήμερα θα μάθετε πολλά νέα πράγματα, αλλά προσέξτε τι μοιράζεστε, έτσι ώστε να μην βρεθείτε να διαδίδετε κουτσομπολιά.

zwdia – love

Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε μια δυσάρεστη συνάντηση ή συζήτηση στην οποία θα χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις ενέργειές σας ή τα σχέδιά σας. Η μέρα υποδεικνύει γεγονότα συναισθηματικής φύσεως που θα αφήσουν ίχνη στη ζωή σας. Την Τετάρτη θα βιώσετε περίπλοκες ή ανεξήγητες καταστάσεις στο χώρο εργασίας σας. Στο σπίτι ή στην οικογένειά σας μπορεί να χαρείτε με τη λήψη χρημάτων, κάποιου εγγράφου ή άλλων σημαντικών πληροφοριών για εσάς.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, θα είναι μια καλή μέρα για αγορές ή ανταλλαγές. Θα έχετε χρήσιμες και ενδιαφέρουσες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να περάσετε χρόνο επικοινωνώντας με έναν αδελφό ή αδελφή, ξαδέρφια ή άλλους συγγενείς. Η Τετάρτη θα είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι.

chartomantia-098

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη θα είναι μια καλή μέρα για καινούργια ξεκινήματα στη δουλειά σας, στην παρουσίαση των εργασιών σας και άλλα. Μπορεί να αισθάνεστε οικονομικά ασταθείς, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες με γυναίκες μπορεί να χαλάσουν τη διάθεσή σας για λίγο.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/06 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τετάρτη θα είναι μια ημέρα γεμάτη συζητήσεις ή ενέργειες που σχετίζονται με την εναρμόνιση σημαντικών σχέσεων για εσάς. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα έχουν υπερβολικές προσδοκίες από κάποιο συγκεκριμένο γεγονός, τα αποτελέσματα του οποίου θα είναι το αντίθετο από ότι περιμένουν. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα μέσα μεταφοράς που θα χρησιμοποιήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia