Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Κυριακή

diakopes-zwdia

Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον Καρκίνο, γι’ αυτό αποζητάτε το σπιτικό σας και καθετί που σας παράσχει θαλπωρή!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό σήμερα. Εκεί θα σχηματίσει και το Τελευταίο Τέταρτο αυτού του σεληνιακού κύκλου, που αποτελεί και ένα μεταίχμιο. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε – αλλά εναπόκειται σ’ εσάς να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά χρειάζεστε!

Ο αγγελιαφόρος Ερμής έχει γυρίσει πλέον σε ορθή πορεία από τις πρώτες πρωινές ώρες. Με την αναστροφή του στα εδάφη του Καρκίνου, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και να σημειώσετε πρόοδο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή θα είναι μια ιδιαίτερα δραστήρια μέρα. Θα χρειαστεί να ανατρέξετε σε παρελθούσες εμπειρίες για να αντιμετωπίσετε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα υπάρξουν διάφορες αλλαγές στη διάθεση, τα σχέδια, τις συναντήσεις ή τις σχέσεις σας. Θα παρακολουθήσετε με ενδιαφέρον τα γεγονότα από όλο τον κόσμο και πώς επηρεάζουν τη χώρα που ζείτε. Η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα διάσημο πρόσωπο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

prodosiaΟι συγκρούσεις σήμερα θα είναι αποτέλεσμα ζήλιας ή υποψίας για τις πράξεις και τα λόγια των γύρω σας. Σκεφτείτε προσεκτικά τις αλλαγές που θα κάνετε τη νέα εβδομάδα. Δεν αρκεί να θεωρείτε τον εαυτό σας έτοιμο για αυτές, πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για εργασίες στο σπίτι.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα ευνοεί τα ταξίδια. Διάφορα γεγονότα θα σας δώσουν αφορμή για να χαρείτε. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με κάποιον φίλο σας. Θα συζητήσετε με την οικογένειά σας διάφορα σχέδια για την επόμενη εβδομάδα ή πρόσφατα γεγονότα στην πόλη που ζείτε.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα εμφανιστούν νέες ιδέες, που θα ενθαρρύνουν προσπάθειες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε πρόθυμοι να δεσμευτείτε σε περισσότερες ευθύνες. Μπορεί να ταξιδέψετε και να κάνετε νέες επαφές. Ίσως επενδύσετε ενέργεια και χρόνο σε έως τώρα ανεκπλήρωτες εργασίες και δεσμεύσεις – οι δονήσεις της μέρας ευνοούν την ανάπτυξή τους. Αφιερώστε αρκετό χρόνο σε συζητήσεις και δραστηριότητες με παιδιά ή εγγόνια αν έχετε.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Αξιοποιήστε την σημερινή μέρα για να επιλύσετε προβλήματα στο σπίτι σας, να τακτοποιήσετε ή να καθαρίσετε και άλλα. Μπορεί να κάνετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου και να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν διάφορες δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε μόνο με πράγματα που ξέρετε ότι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Μπορεί να λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε, αλλά μην επιδοθείτε σε τυχερά παιχνίδια.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή αποφύγετε τις διαφωνίες στην οικογένειά σας. Τυχόν συγκρούσεις μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας και να χαλάσουν σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς. Η μέρα ευνοεί δουλειές, επιχειρήσεις, κηπουρική, γεωργικές εργασίες και άλλα. Ίσως εμφανιστούν νέες επαγγελματικές δεσμεύσεις ή επιχειρηματικές επαφές. Επικεντρωθείτε στη δημιουργία ή ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Η κατάσταση της υγείας σας θα είναι κάπως εύθραυστη, για αυτό προσέξτε τις τροφές και το αλκοόλ που θα καταναλώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75