Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Τετάρτη

20121211-alternativa

Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο αγγελιαφόρος πλανήτης βρίσκεται στον Λέοντα, προάγοντας τη δημιουργική και αίσια σκέψη. Διατηρήστε την περηφάνια και την ακεραιότητά σας καθώς η ζωή ανοίγεται μπροστά σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στην αρχή της ημέρας, ακολουθώντας έναν αργό αλλά σταθερό ρυθμό. Στη διάρκεια του πρωινού θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στους χαρωπούς Διδύμους!

Η ατμόσφαιρα θα γεμίσει επικοινωνίες και περιέργεια για όσα έπονται. Ο Ερμής στον Λέοντα και η Σελήνη στους Διδύμους, αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Παραμείνετε συγκροτημένοι και σας αναμένουν αίσιες εξελίξεις σε σχέδια και εγχειρήματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα επιδιώκετε την αρμονία. Αλλά θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, επειδή οι ανησυχίες στη ζωή και το περιβάλλον θα είναι μεγαλύτερες. Προσπαθήστε να επιδείξετε υπευθυνότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων και μην δημιουργείτε δυσκολίες στους άλλους. Επιδιώξτε ισορροπία στις πράξεις, τα λόγια σας αι στις σκέψεις σας. Αποφύγετε εκδηλώσεις εγωισμού ή απληστίας. Να είστε καχύποπτοι με τους κόλακες. Η επιτυχία της σημερινής μέρας θα εξαρτηθεί από εσάς και μόνο.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Επισκέψεις από το παρελθόν

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα ίσως έχετε μια συνάντηση ή παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση για ένα παιδί ή νεαρό άτομο. Θα χαρείτε με νέα για κάποιον γνωστό σας που ζει σε άλλη πόλη. Η μέρα ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές με άτομα από μακριά. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση που δεν πρέπει να καθυστερήσετε. Τα κύρια καθήκοντα και οι ευθύνες σας θα σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Οι εκπλήξεις της μέρας θα σχετίζονται με την εργασία ή την επιχείρησή σας. Οι περισσότερες θα είναι αποτέλεσμα προηγούμενων ενεργειών και αποφάσεών σας. Μπορεί να χαρείτε με χρήματα που θα έρθουν από διάφορες πηγές. Αποφύγετε τα προβλήματα με μια γυναίκα, καθώς δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα σε απροσδόκητες αλλαγές ή συμβάντα.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου : Την Τετάρτη θα χαρείτε με κάποιο χρηματικό ποσό, που η είσπραξή του είχε καθυστερήσει ή αναβληθεί για διάφορους λόγους. Η μέρα υποδεικνύει ένα απροσδόκητο συμβάν ή νέα για κάποιον συγγενή σας. Είναι ευνοϊκή μέρα για μια αγορά για το σπίτι, που θα σας φτιάξει την διάθεση. Αναλάβετε τις ευθύνες και τα καθήκοντά σας χωρίς να γκρινιάζετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/08 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη πρέπει να είστε πιο σταθεροί και σίγουροι στις ενέργειές σας. Η δύναμή σας θα φανεί στην ικανότητα να ακολουθείτε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Μην χάνετε χρόνο και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας. Οι σχέσεις με άτομα από ξένες χώρες μπορούν να έχουν ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη εξέλιξη. Η μέρα ευνοεί τις ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75