Αστρολόγος προβλέψεις 12/09 Τετάρτη

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

Αστρολόγος προβλέψεις 12/09 Τετάρτη

Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο πλανήτης της επικοινωνίας βρίσκεται στην Παρθένο, θέση που σας υποβοηθά να ανακαλύψετε με ποιους τρόπους θα επικρατήσει στη ζωή σας τάξη και συνέπεια.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες τις επόμενες μέρες. Αυτή η όψη ενισχύει την ανάγκη σας να ισορροπήσετε την καθημερινή ρουτίνα με λίγη ενδοσκόπηση. Έχει μεγάλη σημασία να είστε καλά, τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα!

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα σε κενό πορείας στον Ζυγό. Διατηρήστε την πορεία που έχετε χαράξει και ασχοληθείτε με πράγματα που είναι υπό τον έλεγχό σας. Όταν αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα είστε ευτυχείς που διεκπεραιώσατε τις υποχρεώσεις σας. Το φεγγάρι από τον Σκορπιό σας θέλει δραστήριους και συγκροτημένους!

zodia-taro-45

Σήμερα Τετάρτη, πολλοί από εσάς θα ασχοληθούν με την επίλυση προβλημάτων ή με την οργάνωση ενός επερχόμενου ταξιδιού. Θα υπάρξει μια τεταμένη κατάσταση με άτομα από άλλα μέρη. Στη δουλειά σας μπορεί να συμβεί κάτι απρόβλεπτο που μπορεί να σας αγχώσει προσωρινά.
Σε γενικές γραμμές, όμως, αυτή τη μέρα θα είναι θετική, με ευκαιρίες για πρόοδο σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Η στάση ενός ανθρώπου απέναντί ​​σας μπορεί να σας βλάψει συναισθηματικά.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα θα έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες για οικονομικά ζητήματα. Όποια και αν είναι η εξέλιξη τους, θα είναι το τυχερό σας ή το καλύτερο για εσάς σε αυτό το στάδιο. Η σημερινή μπορεί να είναι μια καλή μέρα εάν έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με οικονομικά έγγραφα, χρήματα και πολλά άλλα. Οι πράξεις των φίλων σας θα σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλουν και τι πραγματικά περιμένουν από εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα δημιουργήσετε ενδιαφέρουσες επαφές με κάποιο άτομο που ζει σε άλλο μέρος. Η Τετάρτη θα είναι μια ευχάριστη μέρα για πολλούς από εσάς με ερωτικές εμπειρίες, νέες γνωριμίες, συναισθηματική επικοινωνία και πολλά άλλα. Τα νεαρά άτομα που ανήκουν στα τρία αυτά ζώδια θα έχουν μια σημαντική μέρα που δεν πρέπει να την αφήσουν να πάει χαμένη.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/09 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε ολοκληρώνοντας μια δουλειά ή μια οικογενειακή δέσμευση. Είναι πιθανό κάποιο ερωτικό ραντεβού ή εμπειρία. Θα έχετε ενδιαφέρουσες συνομιλίες και εμπειρίες με ένα παιδί που δεν ζει μαζί σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσετε ένα σημαντικό γεγονός στο χώρο εργασίας σας. Η μέρα σήμερα υποδεικνύει πολλές ιδιαίτερες στιγμές, συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση που θα προκληθεί από κάποιο κουτσομπολιό ή την ίντριγκα κάποιου εναντίον σας. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι ενδιαφέρουσες και θα έχουν μια ξεκάθαρη εξέλιξη ή αντίκτυπο στη ζωή σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia