Αστρολόγος Προβλέψεις 12/10 Δευτέρα

zodia-zwdia-imerisies

Αστρολόγος Προβλέψεις 12/10 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα οργανώστε τις εργασίες για όλη την εβδομάδα.

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες, από τις οποίες θα εξαρτηθεί η επιτυχία των προσωπικών σας υποθέσεων και της εργασίας ή της επιχείρησής σας.

Εάν τα πράγματα έχουν προχωρήσει σύμφωνα με το σχέδιο μέχρι τώρα, προχωρήστε με τόλμη. Διαφορετικά δείτε τι σας επιβραδύνει, πού υπάρχουν κενά κλπ.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τα νέα ή οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα, θα βοηθήσουν να επιλύσετε προβλήματα που προέκυψαν την περασμένη εβδομάδα. Σε γενικές γραμμές, θα ακούσετε ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα. Η σύγκρουση με μια γυναίκα μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας. Ευνοείται η διευθέτηση υλικών και περιουσιακών υποθέσεων, συναλλαγών, αγορών, επισκευών κ.λπ. Μπορεί να λάβετε δυσάρεστα νέα που θα σχετίζονται με ένα παιδί ή νεαρό άτομο.

zwdia-66

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή θα κάνετε νέες γνωριμίες με διάφορα άτομα. Ευνοούνται οι ερωτικές επαφές. Αποφύγετε διαφωνίες και συγκρούσεις με άτομα που σας αγαπούν, γιατί μπορεί να τα πληγώσετε με τα λόγια σας. Στη συνέχεια, ακόμα κι αν γίνει δεκτή η συγγνώμη σας, θα αφήσει την πικρία στη σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα… Σε γενικές γραμμές, σήμερα θα κατευθύνεστε από τις πράξεις ή τις επιθυμίες άλλων και όχι από τις δικές σας.

Αστρολόγος Προβλέψεις 12/10 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Δευτέρα πρέπει να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Προσπαθήστε να είστε σωστοί, ακριβείς και να μην κάνετε λάθη. Έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πολλά, οπότε μην χάνετε χρόνο και ενέργεια. Να είστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που μοιράζεστε με άτομα από το παρελθόν σας. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου και ζουν σε άλλα μέρη, θα απαιτήσει προσοχή.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Δευτέρα θα ενθουσιαστείτε από ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα. Πάντως θα χρειαστεί να αντιδράσετε γρήγορα ή να πάρετε μια απόφαση. Η μέρα ευνοεί τα ταξίδια, ανεξάρτητα από τον σκοπό τους. Πολλοί θα χαρείτε με νέα που αφορούν ένα άτομο από άλλο μέρος, όπως και νέα για εισροή χρημάτων στο σπίτι σας. Η ερωτική ζωή των γυναικών θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Αστρολόγος Προβλέψεις 12/10 Δευτέρα

Πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Δευτέρα θα βιώσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή. Εάν το ταίρι σας έχει γεννηθεί σε ζώδιο του Νερού, θα θυμάστε τη σημερινή μέρα για καιρό. Μην φοβάστε τις αλλαγές και τα νέα καθήκοντα που θα προκύψουν στην εργασία ή στην οικογένειά σας. Η εξέλιξή τους θα είναι ευνοϊκή για εσάς. Προσέξτε την υγεία σας ή την υγεία ενός αγαπημένου σας προσώπου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65