Αστρολόγος προβλέψεις 12/11 Τρίτη

erwtikes-2322014

Αστρολόγος προβλέψεις 12/11 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο ορμητικός πλανήτης βρίσκεται στον Ζυγό, απ’ όπου προωθεί τη συνεργασία και την ισορροπία σας. Μην διστάζετε να ζητάτε βοήθεια όπου την χρειάζεστε!

Η Πανσέληνος σχηματίζεται σήμερα στον Ταύρο. Κάθε Πανσέληνος φέρνει θέματα και πράγματα στο φως… Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα!

Η Σελήνη θα βρεθεί σε αίσια όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας, αν και η ροή των πραγμάτων δεν πρόκειται να διαταραχθεί. Θα διαχειρίζεστε τα πάντα με ευκολία και σταθερότητα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη μπορεί να σας καλωσορίσει με πιο χαλαρωτικές στιγμές και εμπειρίες. Αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις ενέργειες και τις αποφάσεις που πήρατε χθες. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, σύναψη συμφωνιών, πληρωμές ή παραλαβή νέων παραγγελιών (εάν παράγετε κάτι ή προσφέρετε οποιουδήποτε είδους υπηρεσίες). Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερη αρμονία στο σπίτι σας και στις ερωτικές σας σχέσεις. Δείξτε στους αγαπημένους σας πόσο σημαντικοί είναι για εσάς, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Ένα δώρο θα ήταν καλή ιδέα, αλλά μη βασιστείτε μόνο σε αυτό.

Η Τρίτη είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, ειδικά για τους άνδρες και κυρίως για προσχεδιασμένα ή οργανωμένα ταξίδια. Οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού και ζουν σε άλλες περιοχές, μπορεί να καθορίσουν μερικές σημαντικές ενέργειες για εσάς. Την Τρίτη μπορεί να εκπλαγείτε από ένα νέο, που αφορά την υγεία ή ένα προσωπικό δράμα στη ζωή κάποιου γνωστού σας ατόμου.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Τρίτη μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα και θετική ημέρα, αρκεί να κρατήσετε ανάλογη στάση. Τίποτε δεν θα συμβεί ενάντια στη θέλησή σας. Οι οικογενειακές σας σχέσεις σήμερα θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την καλή ή κακή σας διάθεση. Οι νέες γνωριμίες, είτε είναι προσωπικές είτε επαγγελματικές, θα είναι περίπλοκες στην αρχή τους. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τα εν λόγω άτομα.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/11 Τρίτη

Οι περισσότερες από τις επαφές, τα σχέδια τις δεσμεύσεις όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα σχετίζονται με τις γυναίκες. Οι προσωπικοί στόχοι και οι επιθυμίες σας θα αποτελέσουν πρώτη σας προτεραιότητα, κάτι που για τους άλλους θα φαίνεται εγωιστικό. Προσπαθήστε να βρείτε και να διατηρήσετε μια ισορροπία στις ενέργειές σας, γιατί σήμερα δεν θα ήταν καλό να δημιουργήσετε εχθρούς ή να προκαλέσετε διαφωνίες. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια ευχάριστα νέα σχετικά με ένα μικρό χρηματικό ποσό.

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα δείτε ένα όνειρο ή θα βιώσετε παράξενες, απρόσμενες εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί. Η σημερινή θα είναι μια μέρα γεμάτη αντιθέσεις σε συναισθήματα, επιθυμίες, ενέργειες και σχέσεις. Μπορεί να χαρείτε για πολλά πράγματα αλλά επίσης μπορεί να βιώσετε ένα προσωπικό δράμα. Και τα δύο είναι πιθανά.

Αστρολόγος προβλέψεις 12/11 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα είστε συναισθηματικά φορτισμένοι, λόγω κάποιων ανεπίλυτων καταστάσεων ή προβλημάτων. Αυτά προέκυψαν τη Δευτέρα αλλά τα παραβλέψατε ή επιτρέψατε να επιδεινωθούν. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει μεγάλες εντάσεις στις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας. Γι’ αυτό βάλτε τα δυνατά σας για να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, να μην τις διαλύσετε με την σκληρότητα και τις προσβολές σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia