Αστρολόγος προβλέψεις 13/01 Κυριακή

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Αστρολόγος προβλέψεις 13/01 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο ζωοδότης πλανήτης, εντείνει τη διάθεση να έρθετε όλοι λίγο πιο κοντά!

Ο Κρόνος βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω, στρέφοντας την προσοχή σας σε όσα χρειάζονται διαχείριση. Αυτή είναι η στιγμή για τακτοποίηση, οργάνωση και ανάκτηση ταχύτητας. Και ο Ερμής είναι στον Αιγόκερω και συναντά τον Κρόνο σήμερα. Τα μηνύματα είναι σαφή και ξεκάθαρα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, δίνοντας το έναυσμα για να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων. Ο Άρης από τον Κριό επίσης, βοηθά στην προώθηση των πραγμάτων με θετική ενέργεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Κυριακή είναι μια μέρα κατά την οποία θα είναι σημαντικό να πατάτε γερά στα πόδια σας. Προσπαθήστε να εναρμονίσετε τις σχέσεις και τα σχέδια που έχουν υποστεί ορισμένες δυσμενείς αλλαγές το Σάββατο. Ένα επερχόμενο ταξίδι μπορεί να προκαλέσει εντάσεις με την οικογένεια σας ή τους συγγενείς σας.

Να είστε προσεκτικοί σήμερα αν πρόκειται να επισκευάσετε κάτι στο σπίτι σας. Σήμερα μπορεί να χαρείτε με κάποια γεγονότα που σχετίζονται με μια σημαντική συζήτηση ή τη γιορτή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Οι φίλοι σας θα μοιραστούν μαζί σας ευχάριστα νέα σχετικά με τα οικονομικά τους.

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα μιλήσετε με τους αγαπημένους σας για μερικές από τις ιδέες ή τις εμπειρίες σας σχετικά με την εργασία σας ή για πράγματα που θέλετε να κάνετε στο σπίτι σας. Η Κυριακή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την επικοινωνία σας με νεαρά άτομα, που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία για το μέλλον σας. Σήμερα, θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στα υλικά και τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και να σχεδιάσετε με πρακτικότητα τα έξοδά σας για τις επόμενες εβδομάδες. Αποφύγετε τις θλιβερές ή απαισιόδοξες σκέψεις και συναισθήματα, καθώς αυτή η μέρα είναι ιδανική για να οραματιστείτε το μέλλον και να μην επιστρέψετε στο παρελθόν σας. Αυτό που σας ανησυχεί σήμερα ίσως θα είναι λόγος για να χαρείτε αύριο.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα είναι πιθανό να εστιάσετε περισσότερο την προσοχή σας στα προσωπικά σας σχέδια και ιδέες. Για το λόγο αυτό, πιθανόν να αγνοήσετε τις οικογενειακές σας ευθύνες ή κάποια τηλέφωνα που πρέπει να κάνετε σε συγγενείς που θα χαρούν να σας ακούσουν. Σήμερα μην αδιαφορήσετε για κάποιον που θα προσπαθήσει να σας μιλήσει, ακόμα κι αν πρόκειται για κάποιο δυσάρεστο θέμα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τα προβλήματα και τις επιθυμίες των άλλων. Η έκπληξη σήμερα θα προέλθει από κάποιον άντρα που θα σας τηλεφωνήσει ή θα σας στείλει ένα σημαντικό μήνυμα. Η επαφή με τη φύση σήμερα θα έχει θετικό αντίκτυπο στη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia