Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Μεγάλη Δευτέρα

SONY DSC

Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Μεγάλη Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από τη θέση της στον Αιγόκερω συνάδει με το πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας, που σας καλεί να εστιάσετε στην παράδοση!

Παράλληλα, η μέρα ευνοεί τη δραστηριότητα. Οργανωθείτε και κινηθείτε. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό και στρέφει την προσοχή σας στους στόχους σας!

Ο Ήλιος θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Σήμερα και αύριο μπορεί να δυσκολευτείτε λίγο να συγκεντρωθείτε, σε αυτά που θέλετε να πετύχετε ή να αποκτήσετε τον έλεγχό τους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα ξεκινάτε την εβδομάδα με περισσότερες ελπίδες και αισιοδοξία, για το μέλλον και τη γενική κατάσταση που αντιμετωπίζει η κοινωνία. Σήμερα θα είστε σε θέση να κάνετε πολλά πράγματα, χάρη στις ικανότητες και τη φαντασία σας. Θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με οικονομικές συμφωνίες και έγγραφα. Κάποιοι θα δεσμευτούν να επιλύσουν ένα πρόβλημα, που σχετίζεται με περιουσιακά ή είναι υλικής φύσεως και έχει καθυστερήσει για διάφορους λόγους.

chartomantia-098
Η Δευτέρα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού, καθώς και για νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι σας, καθώς θα έχουν συνέπειες που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η σημερινή μέρα κρύβει εκπλήξεις για τα οικονομικά σας. Μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη δαπάνη. Ό,τι και αν συμβεί, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις καταστάσεις πανικού, απαισιοδοξίας ή μελαγχολίας. Να είστε γενναιόδωροι με την ευγένεια και τους επαίνους στους ανθρώπους γύρω σας. Μοιράστε χαμόγελα και καλό χιούμορ. Το έχουμε όλοι ανάγκη.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Μεγάλη Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα μπορεί να προκύψουν κάποιες εκπλήξεις στο χώρο εργασίας ή γενικότερα στην εργασία και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία με ανθρώπους από άλλη πόλη ή χώρα. Σήμερα θα δεσμευθείτε σε μια σημαντική υπόσχεση, οπότε να είστε προσεκτικοί.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα κάνετε περισσότερα τηλεφωνήματα ή επαφές μέσω διαδικτύου. Η σημερινή θα είναι μια μέρα κατά την οποία θα θελήσετε να ολοκληρώσετε τις περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας. Τη Δευτέρα πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να εμπλακούν στη θεραπεία ενός προβλήματος υγείας κάποιου γνωστού τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Μεγάλη Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα μπορέσετε να ξεκινήσετε την ενασχόληση με θέματα που είναι σημαντικά για εσάς. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η Δευτέρα είναι ευνοϊκή μέρα για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σας καθηκόντων και για συζητήσεις με δημόσιους λειτουργούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75