Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Σάββατο

imerisies-provlepseis-zodia-tetarti-4-6

Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Σάββατο

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο πλανήτης της πειθαρχίας, φροντίζει να εστιάζετε την προσοχή σας στα δικά σας θέματα. Όσο περισσότερο οργανωμένοι και αποδοτικοί είστε, τόσο πιο ήρεμη θα είναι η σκέψη σας! Ο Ήλιος από τον Κριό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Βαδίζετε προς ένα μεταίχμιο – το νιώθετε μέσα σας εδώ και λίγες μέρες. Όλα είναι θέμα ελέγχου, διατηρήστε τον δικό σας για να θα αντεπεξέλθετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Ανοίγει τη μέρα με ορμή, σχηματίζοντας μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Με το φεγγάρι στο λιοντάρι για όλο το σαββατοκύριακο, έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε. Απολαύστε τη ζωή σας, δείξτε εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για όσα έχετε!

Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Σάββατο

Το Σάββατο, θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να κάνετε πράγματα στο σπίτι, τον κήπο ή το εξοχικό σας, καθώς και για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Τώρα μπορείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να σχεδιάσετε σοβαρές δεσμεύσεις για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα ίσως να λυπηθείτε ή να απογοητευθείτε με νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με κάποιον φίλο σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας φοβίσουν, οπότε καλό θα ήταν να προσέξετε και να μην βιαστείτε να αντιδράσετε στα άσχημα νέα. Μην βασιστείτε στην τύχη σας σήμερα. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και για επαφές με ανθρώπους από διάφορα μέρη του κόσμου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα βιώσετε μια σύγκρουση που θα σχετίζεται με κάποιο ταξίδι.Πολλοί από εσάς θα έχουν επαφές με ανθρώπους από μακριά που θα τους προκαλέσουν απογοήτευση. Σήμερα θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε, αλλά θα είναι για το καλό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/04 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα ανησυχήσετε με τα νέα που θα μοιραστεί μαζί σας κάποιος γνωστός σας. Η σημερινή μέρα θα είναι σημαντική για την επικοινωνία σας με ανθρώπους που ζουν σε άλλο σπίτι. Σήμερα, μπορεί να έχετε προβλήματα υγείας ή να αισθανθείτε περισσότερο άγχος στην καθημερινή σας ζωή.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα ενοχληθείτε από την παρέμβαση των συγγενών σας στα σχέδιά σας. Από οικονομικής πλευράς, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απογοητευτική ή να έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες για τα χρήματα. Εάν ταξιδεύετε, πιθανότατα θα πάτε σε περίεργα μέρη ή θα συναντήσετε ενδιαφέροντες νέους ανθρώπους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα έχετε την επιθυμία να περάσετε περισσότερο χρόνο με νέους ανθρώπους που θα σας γεμίσουν με θετική διάθεση και αισιοδοξία. Μια συζήτηση με κάποιον άντρα θα σας βοηθήσει πολύ. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Σήμερα θα βιώσετε συναισθηματικές εμπειρίες στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia