Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Δευτέρα

zwdio-astrologia-aris-skorpios

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Ανοίξτε την εβδομάδα παίρνοντας τα ηνία της ζωής σας, το ευνοεί η θέση της Σελήνης στον Κριό: Όλα εξαρτώνται από εσάς!

Στο Κριό βρίσκεται επίσης ο Άρης, που θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μετά από μήνες σε στασιμότητα και ρυθμίσεις κινήσεων, αυτή είναι η στιγμή να αρχίσετε να πορεύεστε!

Η Σελήνη θα περάσει σε κενό πορείας για λίγο, αφήνοντας χώρο για μια ανάπαυλα. Μετά θα μπει στον Ταύρο, το γήινο ζώδιο της σταθερότητας. Η δυναμική του σημαίνει πως ό,τι οικοδομήσετε τώρα, θα έχει διάρκεια!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τη Δευτέρα βάλτε τα δυνατά σας για να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που θα προκύψουν. Παρά τον φόρτο εργασίας, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες σας. Η μέρα ευνοεί να αποκτήσετε νέες γνώσεις και δεξιότητες. Να είστε πρακτικοί με τις δουλειές του σπιτιού. Θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με άτομα στα ζώδια του Σκορπιού, του Καρκίνου ή των Ιχθύων. Ένα συμβάν στη ζωή ενός κοριτσιού ή μιας νέας γυναίκας, μπορεί να προκαλέσει έντονες τηλεφωνικές συνομιλίες ή συναντήσεις. Η μέρα ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Ιουλίου 20

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση που θα απαιτήσει να δαπανήσετε χρήματα. Κάποιοι μπορεί να χρειαστεί να επισκεφθείτε ένα κυβερνητικό, τραπεζικό ή φορολογικό θεσμό. Εάν δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, να ξέρετε ότι θα εξελιχθεί καλά στο μέλλον. Προστατεύστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τις πληροφορίες στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας από αδιάκριτα βλέμματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η μέρα θα εξελιχθεί ευνοϊκά όσον αφορά τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ενδεχομένως να προκύψει κάποιο γεγονός με συγγενείς ή φίλους που θα σας προκαλέσει διάφορα συναισθήματα. Σε γενικές γραμμές, η Δευτέρα φέρνει κυρίως θετικά γεγονότα. Θα τη θυμάστε, λόγω κάποιου γεγονότος ή νέων που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας. Θα μιλήσετε με κάποιο άτομο με το οποίο έχετε να επικοινωνήσετε καιρό.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Τη Δευτέρα θα βιώσετε διάφορα ευχάριστα γεγονότα, αρκεί να μην κολλάτε σε προβλήματα του παρελθόντος. Παρακολουθήστε τις πληροφορίες που λαμβάνετε μέσω ατόμων στον κύκλο σας, ώστε να μην χάσετε σημαντικά νέα ή γεγονότα. Η μέρα ευνοεί την εξέλιξη των επαγγελματικών ή κοινωνικών σας επαφών. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να βιώσετε στιγμές θλίψης για κάποιον συγγενή, οικογενειακές συγκρούσεις ή άλλα οικογενειακά προβλήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με εργασίες που δεν σας αρέσουν ή σχετίζονται με άτομα που δεν συμπαθείτε. Να είστε προσεκτικοί στη σχέση σας με ένα άτομο της καθημερινότητάς σας. Τυχόν προβλήματα δεν θα σας εκπλήξουν και θα περάσουν γρήγορα. Κάποια προβλήματα στην εργασία, μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες ή μια σύντομη ένταση στο σπίτι σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε με κάθε τρόπο εκδηλώσεις ζήλιας ή καπρίτσια στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65