Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Σάββατο

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, συντροφιά με τον Πλούτωνα.

Οι δυο τους πρόκειται να σχηματίσουν μια σύνοδο που θα ανοίξει έναν νέο κύκλο τον Ιανουάριο του 2020. Επί του παρόντος, φροντίζουν να στρέφουν την προσοχή σας προς όσα πρέπει να κάνετε ή να επεξεργαστείτε καλύτερα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σήμερα. Από εκεί σας καλεί να είστε πιο ανοικτόμυαλοι και δεκτικοί, είναι καιρός να βγείτε για να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, απαιτεί να είστε σε επαγρύπνηση: Μην χάσετε την εστίασή σας, από περισπασμούς που δεν αφορούν τους στόχους σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο, θα εξαρτάστε εξ’ ολοκλήρου από τα συναισθήματά σας. Το αν θα υποκύψετε σε νευρική κρίση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή θα είστε σε θέση να προστατέψετε τον εαυτό σας από ανεπιθύμητα συναισθήματα θα εξαρτηθεί εξ ολοκλήρου από εσάς.

Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και τουρισμό, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ακραίες καταστάσεις και την οδήγηση. Θα πρέπει να δείχνετε τους καλούς σας τρόπους όχι μόνο στις κοινωνικές σας συναναστροφές αλλά και στο σπίτι σας. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αρμονία στην οικογένειά σας. Η ευθύνη για αυτό είναι αποκλειστικά δική σας!

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή θα βιώσετε κάποιο σχετικό γεγονός που θα αφορά κάποιον συγγενή σας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει απρόσμενα χρήματα ή μια απροσδόκητη συνάντηση. Θα αναζητήσετε φίλους από κοντά ή μακριά. Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε το Σάββατο θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες και έχετε ακόμη να δείτε πολλά από αυτές καθώς η εξέλιξή τους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο θα παρακολουθήσετε σημαντικά νέα ή γεγονότα. Σήμερα, να περιμένετε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε νοσταλγία για κάποιο άτομο που βρίσκεται μακριά από εσάς. Το Σάββατο, ίσως εκπλαγείτε από την εμφάνιση μιας σημαντικής ευκαιρίας για εσάς που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό.

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Το Σάββατο είναι πιθανόν να προσβάλλετε κάποιον χωρίς κανένα λόγο ή χωρίς να είχατε την πρόθεση να το κάνετε. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσουν ανησυχίες σχετικά με την υγεία ενός κοντινού τους προσώπου. Μπορεί επίσης να προκύψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια που σχετίζονται με επισκέψεις σε φίλους ή συγγενείς.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/07 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα κάνετε συζητήσεις και θα ανταλλάξετε ιδέες σχετικά με την ιδιοκτησία ή την περιουσία σας. Οι διαφωνίες με επαίσχυντους ανθρώπους θα αποδειχθούν μάταιες. Η σημερινή μέρα μπορεί να σας φέρει διάφορες ευχάριστες εμπειρίες. Αξιοποιήστε τις νέες ευκαιρίες που θα σας δοθούν σήμερα καθώς θα αποτελέσουν τη βάση για επιτυχία κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66