Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Πέμπτη

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Πέμπτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της επέκτασης διαμένει ακόμη στον Αιγόκερω, συγκατοικώντας με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για έναν δυναμικό συνδυασμό, που έχει την πρόθεση να σας διδάξει και να επιφέρει αλλαγές.

Ο Δίας θα «χωριστεί» από τον Πλούτωνα στις 13 Νοεμβρίου. Από τον Αιγόκερω θα φύγει στις 19 Δεκεμβρίου και θα περάσει στον Υδροχόο. Ο Άρης στον Κριό φροντίζει να αναδομηθείτε, με όποιον τρόπο χρειάζεται. Σήμερα σχηματίζει ένα προκλητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Όσο προχωράτε, πρέπει να συνάδετε με το «σχέδιο» του σύμπαντος και να ακολουθείτε τους κανόνες!

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους. Το νιώθετε ότι είστε πιο δημιουργικοί και ευέλικτοι. Έχετε τη δυναμική να καταφέρετε τα πάντα και να αποδιώξετε ότι δεν σας ικανοποιεί πλέον!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Πέμπτη αποφύγετε τις στενοχώριες και τις βιαστικές ενέργειες. Είναι σημαντικό να κινηθείτε αργά, ώστε να εναρμονιστείτε με τις δονήσεις και την ενέργεια των γύρω σας. Είναι επίσης σημαντικό να δείξετε περισσότερη ανθρωπιά και καλοσύνη, χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα. Θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για ξεκούραση, διαλογισμό ή άλλες πνευματικές δραστηριότητες. Εστιάστε στη ζωή σας, σε ό,τι δεν είστε ευχαριστημένοι και ό,τι θέλετε να αλλάξετε. Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι δεν πρέπει να παρεμβαίνετε στη ζωή άλλων ή να προσπαθείτε να την αλλάξετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 12-14/08 Επισκέψεις από το παρελθόν

tarw-taro-xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα πρέπει να αναζητήσετε πρακτική λύση στα προβλήματα και να μάθετε να ελέγχετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Η προετοιμασία για ένα επερχόμενο ταξίδι θα δημιουργήσει ένταση ή ανησυχίες στο σπίτι σας. Οι σχέσεις με ανθρώπους από άλλες πόλεις ή χώρες θα είναι περίπλοκες. Η μέρα υποδεικνύει ένα ξεχωριστό γεγονός ή κάποια αναπάντεχα νέα. Θα είναι περίπλοκη για τις οικονομικές σας υποθέσεις, οπότε αναβάλλετε ό,τι μπορείτε για αύριο. Υπάρχει πιθανότητα να σας διαφύγουν σημαντικές πληροφορίες ή να δυσκολευτείτε να επεξεργαστείτε κάποια έγγραφα. Η επιτυχία στη δουλειά, θα εξαρτηθεί από την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα αναστατωθείτε από ένα πρόβλημα που θα προκύψει στο σπίτι σας. Οι ευχάριστες στιγμές συνδέονται με ανθρώπους από κοντά και μακριά. Μια απροσδόκητη κατάσταση με ένα παιδί ή νεαρό άτομο, θα επιβαρύνει τη σχέση σας με πολύπλοκα συναισθήματα. Υπάρχει κίνδυνος να ξοδέψετε χρήματα σε περιττά πράγματα. Γενικά, να είστε προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Μια συζήτηση ή συνάντηση με ένα άτομο νεότερο στο ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων, θα έχει θετική επίδραση στη διάθεση και τα σχέδιά σας.

zodia-astra-tarot

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Πέμπτη θα έχετε μια σοβαρή επαγγελματική δέσμευση. Είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για αυτό. Αξιοποιήστε τη μέρα για να βγάλετε περισσότερη δουλειά. Αποφύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους. Ενεργήστε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Δεχτείτε βοήθεια ή συμβουλή από κάποιο άτομο στο ζώδιο των Ιχθύων, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/08 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Πέμπτη η εξέλιξη των γεγονότων θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τα συναισθήματα και τη διάθεσή σας. Η απερισκεψία σας μπορεί να προκαλέσει μια αγχωτική κατάσταση ή κάποιο ατύχημα. Η μέρα ευνοεί την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε πρόθυμοι να δώσετε αγάπη χωρίς να έχετε συγκεκριμένες προσδοκίες. Προβλέπονται εμπειρίες που σχετίζονται με φυσικά φαινόμενα, πολιτικά γεγονότα ή δημόσιες εκδηλώσεις ιδιαίτερης σημασίας. Ενδεχομένως να επισκεφθείτε κάποιον γνωστό που έχει πρόβλημα υγείας ή βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65