Αστρολόγος Προβλέψεις 13/10 Τρίτη

evdomadiaies-242-2314

Αστρολόγος Προβλέψεις 13/10 Τρίτη

Αστρολόγος Την Τρίτη, κάθε γεγονός, ενέργεια ή απόφαση θα εξαρτηθεί από τα συναισθήματά σας ή από τα άτομα που θα έρθετε σε επαφή.

Θα είναι δύσκολο να σκεφτείτε λογικά, αλλά όχι αδύνατον.

Είναι σημαντικό να μην επηρεάζεστε από τυχαίες ή σκόπιμες προσβολές, αρνητικά σχόλια, κατηγορίες. Σήμερα δεν είναι η ώρα να συζητήσετε για τέτοια πράγματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ζητήστε να μάθετε τις επιθυμίες των παιδιών ή ατόμων νεότερης ηλικίας, που μπορεί να προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να πουν ψέματα για να επιτύχουν τον σκοπό τους. Η σύγκρουση με έναν άνδρα που ζει σε άλλη πόλη μπορεί να έχει απροσδόκητο αποτέλεσμα για εσάς. Τα νέα που θα λάβετε από συγγενείς ή κοντινά άτομα, θα σας στενοχωρήσουν ή θα σας απογοητεύσουν. Οι άνδρες που θα ταξιδέψουν σήμερα, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί (ειδικά όταν οδηγούν). Οι γυναίκες θα βρίσκονται σε καλύτερη οικονομική κατάσταση.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις αποφάσεις σας προτού αρχίσετε να ενεργείτε. Θα είναι μια ευνοϊκή μέρα που δεν πρέπει να χάσετε καμία καινούργια ευκαιρία. Τα νέα που θα μάθετε από ένα φιλικό άτομο, θα σας προκαλέσουν ανάμεικτα συναισθήματα. Ευνοείται μια πρόταση γάμου, η συμβίωση με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με μια αγορά.

Αστρολόγος Προβλέψεις 13/10 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα περάσετε χρόνο σας σε συναντήσεις και συγκεντρώσεις κυρίως με φίλους. Στις συνομιλίες σας θα εκπλαγείτε από νέα για άτομα που γνωρίζετε. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον απροσδόκητα ή να λάβετε ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Η Τρίτη είναι σημαντική από άποψη επικοινωνίας, κυρίως όσον αφορά την οικογένεια, τους φίλους ή τις επαγγελματικές σας σχέσεις και ενδιαφέροντα. Εάν βιώσετε κάποια απώλεια σήμερα, θα είναι αποτέλεσμα των ενεργειών σας τις τελευταίες μέρες.

zwdia-3-zodia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Τρίτη θα θέλετε να εκπληρώσετε εγκαίρως και με επιτυχία, δεσμεύσεις από τις οποίες περιμένετε να λάβετε χρήματα ή άλλο όφελος. Ένα γεγονός που αφορά μια γυναίκα συγγενή μπορεί να προκαλέσει θλίψη ή απογοήτευση. Την Τρίτη πολλοί θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές. Θα έχετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες ή συζητήσεις με ανθρώπους στα ζώδια του νερού. Πολλοί θα λάβετε ευχάριστα νέα οικονομικής φύσεως.

Αστρολόγος Προβλέψεις 13/10 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη είναι μέρα καλά μελετημένων ενεργειών, που πρέπει να δείξετε ανοχή και κατανόηση για τις ενέργειες και τις επιθυμίες των γύρω σας. Πολλές από τις προσδοκίες και τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν χάρη στην εύνοια της τύχης. Είναι δυσμενής μέρα για δικαστικές ενέργειες που σχετίζονται με γονικά δικαιώματα, αύξηση διατροφής παιδιών κ.λπ. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις ή τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομα στα ζώδια της γης ή της φωτιάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9