Αστρολόγος προβλέψεις 13/11 Τετάρτη

imerisies-14414

Αστρολόγος προβλέψεις 13/11 Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 του μήνα. Η συγκυρία αποτελεί μια δεύτερη ευκαιρία για κάποια θέματά σας, όπως και για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις!

Σε γενικές γραμμές, χρειάζεται υπομονή υπό την επήρεια του ανάδρομου Ερμή. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε κάποια πράγματα δύο φορές. Ο Ερμής θα σχηματίσει αίσιες γωνίες με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Πρόκειται για όψεις που σας ενισχύουν με ανέλπιστη στήριξη!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, όπου θα μείνει μέχρι την Παρασκευή. Η ατμόσφαιρα διέπεται από ποικιλία και ελαστικότητα, οι ιδέες ρέουν και κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες επαφές. Τους Διδύμους κυβερνά ο Ερμής, που τώρα κινείται ανάδρομος. Έτσι έρχονται στην επιφάνεια όσα χρειάζονται χειρισμό. Τις ενθαρρυντικές λύσεις θα τις παράσχει η Σελήνη από αυτό το ζώδιο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα χρειαστεί να γίνετε πιο ρεαλιστές. Να μην παρασύρεστε από προσδοκίες που βασίζονται μόνο στις επιθυμίες σας, οι οποίες είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σήμερα. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι στάσιμες ή θα υπάρξουν καθυστερήσεις, ακυρώσεις και άλλα. Μπορεί να δοκιμαστεί η σχέση σας με μια γυναίκα που ζει σε μια άλλη πόλη ή χώρα, λόγω των πατροναριστικών ή ανειλικρινών ενεργειών της.

Η σημερινή θα είναι μια δύσκολη μέρα για τις γυναίκες που ταξιδεύουν. Οι άνδρες θα έχουν την τάση να βλέπουν τα προβλήματα τους μεγαλύτερα από ό,τι πραγματικά είναι. Οι συναναστροφές, οι συναντήσεις ή οι συζητήσεις με παιδιά θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη, ειδικά εάν έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που θα αφορούν πληρωμές ή άλλα οικονομικά θέματα που δεν κρύβουν εκπλήξεις. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν θα είναι διαφορετικής φύσης και θα είναι διαφορετικές για τον καθένα από εσάς. Η σημερινή μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα ή μια αγχωτική κατάσταση που θα απαιτήσει από εσάς να κινητοποιηθείτε.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/11 Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις ή συζητήσεις με μια γυναίκα που θα είναι ωφέλιμες για εσάς. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στους φίλους σας, αρκεί να μην ασχολούνται μόνο με τα δικά τους θέματα και προβλήματα. Σήμερα, θα έχετε αρκετή δουλειά στο σπίτι ή με την οικογένειά σας, οπότε μην χάνετε χρόνο σε άλλα πράγματα. Επικεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιωθούν σήμερα.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική και επιτυχημένη μέρα, κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σημαντικά σχέδια και επιθυμίες. Τα περισσότερα από τα καθήκοντα ή τις δεσμεύσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας θα εξελιχθούν με ευνοϊκό τρόπο. Οι σχέσεις σας με τους άνδρες θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια, πληροφορίες ή θα έχουν άλλες ευεργετικές επιπτώσεις στις προσωπικές σας υποθέσεις. Οι άντρες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια θα χαρούν με κάποια νέα που θα λάβουν ή με κάποιο γεγονός που θα λάβει χώρα στο σπίτι ή στην οικογένειά τους.

Αστρολόγος προβλέψεις 13/11 Τετάρτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τετάρτη θα είναι μια σημαντική ημέρα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για οποιαδήποτε αλλαγή ή δέσμευση. Μην υποτιμάτε τη σημασία ή την εκπλήρωση των καθημερινών καθηκόντων σας. Κάποια νέα ραντεβού θα σας κάνουν να νιώσετε άβολα. Σήμερα, είναι πιθανόν να χρειαστεί να φροντίσετε ή να συμμετέχετε σε γεγονότα που σχετίζονται με την υγεία ενός ατόμου στο ζώδιο του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66