Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Κυριακή

erwtikes-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στον πρωτοπόρο Κριό: Σημαίνει ότι έχετε ακόμη περιθώριο να «φυτέψετε» τους σπόρους σας, να θέσετε τους στόχους σας για τη νέα αστρολογική χρονιά. Θα θυμάστε ότι αυτή ξεκίνησε στις 5 Απριλίου, με την ανάδυση της Νέας Σελήνης στον Κριό. Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, δίνοντας επιπλέον ενέργεια και πάθος στην ατμόσφαιρα!

Το πλανητικό σκηνικό έχει διαμορφωθεί με τον Ήλιο στον Κριό, τη Σελήνη στον Λέοντα και τον Δία στον Τοξότη. Τρεις ηγέτες του ουρανού σε τρία πύρινα ζώδια, σχηματίζουν το μεγάλο Τρίγωνο της Φωτιάς. Ο ενθουσιασμός και η θετική ενέργεια είναι διάχυτα στοιχεία, ικανά για να σας προωθήσουν όσο μπροστά θέλετε. Μια πραγματικά εξαιρετική μέρα!

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Κυριακή

Την Κυριακή πολλοί από εσάς θα έχουν μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια δέσμευση με μια γυναίκα συγγενή τους. Σήμερα κάποια γεγονότα ή νέα θα σας εκπλήξουν, ειδικά αυτά που αφορούν την οικογένειά σας. Σήμερα, πολλοί από εσάς θα λάβουν νέα σχετικά με μια μελλοντική εγκυμοσύνη, τη γέννηση κάποιου παιδιού ή σημαντικά νέα που θα αφορούν το δικό τους παιδί.

zodia-taro-45

Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες για τους άνδρες άνω των 35 ετών. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας και τα κορίτσια θα βιώσουν διάφορες εκπλήξεις που στις περισσότερες περιπτώσεις θα ικανοποιούν τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα βιώσετε μια συνάντηση ή θα συμμετέχετε σε μια συγκέντρωση την οποία θα έχετε κανονίσει από πριν. Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια συναισθηματική σύγκρουση με κάποιον φίλο ή γνωστό σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε μια τέτοια αντιπαράθεση επειδή θα βιώσετε μια δυσάρεστη απογοήτευση που θα σας βαραίνει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Κυριακή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η Κυριακή θα είναι μια σημαντική ημέρα για συζητήσεις ή αποφάσεις σχετικά με την οικογένειά σας. Μπορεί να έχετε μια δέσμευση με έναν φίλο που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε σήμερα ή αύριο. Η ερωτική σας ζωή θα σας γεμίσει με ευχάριστα συναισθήματα.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα συναντήσετε δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Θα χρειαστείτε περισσότερη υπομονή για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Η ερωτική σας ζωή θα σας δημιουργήσει διάφορα συναισθήματα μέσα από διάφορα ρομαντικά μηνύματα, ερωτικές συνομιλίες ή καινούργιες εξελίξεις παλιών γνωριμιών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Κυριακή θα ήταν καλό να περάσετε λίγες ώρες έξω στη φύση. Τα όνειρα που θα δείτε την Κυριακή και τη Δευτέρα δεν θα είναι τυχαία. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για ένα σημαντικό επίτευγμα ή επιτυχία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia