Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Μεγάλη Τρίτη

eytyxia

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Μεγάλη Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Υδροχόο, διαχέει άπλετη ενέργεια και κοινωνική διάθεση στην ατμόσφαιρα. Ο πολεμιστής πλανήτης κάνει το κλίμα ευνοϊκό για να συντονιστείτε άρτια με τους άλλους. Ο Άρης θα μείνει στον Υδροχόο μέχρι τις 13 Μαΐου, μετά θα περάσει στους Ιχθύες.

Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων. Ο Άρης στους Ιχθύες ξεκαθαρίζει κάθε εκκρεμότητα και όσα ελλοχεύουν κάτω από την επιφάνεια. Η ανάδρομη Αφροδίτη επισημαίνει όσα βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σας… Η πορεία της με την όπισθεν από 13 Μαΐου μέχρι 25 Ιουνίου θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ο Ήλιος παραμένει στον Κριό, απ’ όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Τώρα καλείστε να εστιάσετε την προσοχή σας, να κάνετε ένα βήμα κάθε φορά. Η Σελήνη βρίσκεται επίσης στον Αιγόκερω, συγκάτοικος του Πλούτωνα. Σας έχουν βάλει στη γωνία – αλλά είναι καιρός να σηκώσετε το ανάστημά σας και να αρχίσετε να προχωράτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τρίτη θα πρέπει να δείξετε περισσότερη υπομονή για να ολοκληρώσετε τις καθημερινές σας δουλειές. Αυτές θα σχετίζονται με την εργασία, είτε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Αν επιλέξετε να επιλύσετε πρακτικά κάποιο πρόβλημα, θα γλιτώσετε πιθανές απώλειες, δεδομένης της οικονομικής και κοινωνικής κατάστασης. Σίγουρα δεν είναι χάσιμο χρόνου τώρα, είναι ένας τρόπος να κερδίσετε χρόνο σε σχέση με την κατανομή πόρων στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

prodosia
Η Τρίτη υποδεικνύει περισσότερες επαφές με γυναίκες, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε να κάνετε σχέδια ή να έχετε προσδοκίες για ταξίδια ή άτομα από άλλα μέρη, καθώς τα πράγματα θα εξελιχθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα ή από μια συζήτηση με έναν άνδρα. Μπορεί να μην αισθάνεστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα της μέρας… Αλλά αν δείτε ρεαλιστικά την εξέλιξή της, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι ήταν παραγωγική για εσάς. Σε πολλές περιπτώσεις θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Μεγάλη Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς και να μην χειραγωγήσετε κανέναν. Σήμερα θα προγραμματίσετε κάποιες επαγγελματικές συναντήσεις που θα κάνετε τις επόμενες μέρες, οι περισσότερες από τις οποίες θα είναι ευνοϊκές για εσάς. Μπορεί να σας δώσουν πληροφορίες σχετικές με την εργασία, την επιχείρησή σας ή γενικά για τα οικονομικά σας συμφέροντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε για κάτι. Η μέρα είναι καλή ια να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που θα είναι σημαντικό για εσάς σε επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε τις συγκρούσεις ή τους μπελάδες με ανθρώπους με τους οποίους έχετε προβληματικές σχέσεις.

zwdia-3-zodia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα μπορεί να προκύψει μια απροσδόκητη σύγκρουση. Κάθε λέξη ή σχόλιο που θα κάνετε, θα ληφθεί κυριολεκτικά – οπότε να είστε προσεκτικοί με τα αστεία σας. Τώρα είναι πολύ σημαντικό για σας να αποφύγετε τα προβλήματα και τα άτομα που τους αρέσουν οι καβγάδες.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/04 Μεγάλη Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τρίτη θα παρακολουθήσετε τις ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Θα είναι σημαντικά για εσάς, σε σχέση με τα επαγγελματικά ή οικονομικά σας σχέδια. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα θα προέλθουν από τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η μέρα είναι ευνοϊκή για εργασία και ειδικά για τη δημιουργία νέων επαγγελματικών ή επιχειρηματικών επαφών.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75