Αστρολόγος προβλέψεις 14/06 Παρασκευή

evdomadiaies-3-9314

Αστρολόγος προβλέψεις 14/06 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Από τους Διδύμους που βρίσκεται ο πλανήτης της αρμονίας, λειτουργεί προσθετικά στην ατμόσφαιρα: Έχετε περισσότερα να απολαύσετε και περισσότερα να μάθετε. Να αναμένετε πολλές επαφές και επικοινωνίες!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό. Είναι μια θέση που σας κρατά εστιασμένους και με πλήρη έλεγχο σε όσα θέλετε να πετύχετε. Ο Άρης από τον Καρκίνο, θα σχηματίσει κάποιες ενδιαφέρουσες όψεις σήμερα.

Το τρίγωνό του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα παράσχει προστασία και κατανόηση. Ευνοούνται τα προσωπικά σας και θέματα που αφορούν την οικογένεια. Η αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σας κρατήσει προσγειωμένους σε ό,τι θελήσετε να χειριστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Παρασκευή θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς αρκεί να γνωρίζετε τους στόχους της προσωπικής σας ζωής. Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για την ερωτική σας ζωή, για την εξέλιξη των οικογενειακών σας σχέσεων, για συναντήσεις με συγγενείς και ταξίδια για αυτό τον σκοπό.

Η μέρα θα είναι γεμάτη γεγονότα, η εξέλιξη των οποίων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη λογική και την πρακτικότητα των αποφάσεών σας. Οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν θα οφείλονται στις μεγαλύτερες ευθύνες που θα σας επιβαρύνουν σήμερα.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 14/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα δεν πρέπει να αγνοήσετε καμία πληροφορία ή καινούργια ευκαιρία. Την Παρασκευή, θα εκπλαγείτε από ένα αναπάντεχο γεγονός που μπορεί να σχετίζεται με την ανάγκη να ξοδέψετε χρήματα. Να περιμένετε μια συνάντηση ή μια συζήτηση σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια και τις ενέργειες που θα είναι σημαντικές για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα απολαύστε τα μικρά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Σήμερα θα κάνετε σχέδια για το σαββατοκύριακο, το οποίο καλό θα ήταν να το περάσετε με φίλους ή στη φύση. Μπορεί να προκύψουν κάθε είδους εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Η μέρα φέρνει ιδιαίτερες εμπειρίες στην οικογένειά σας.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα συναντήσετε άτομα που θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια. Μπορεί να εκπλαγείτε από μια απροσδόκητη ευκαιρία ή ένα δώρο. Σήμερα θα προτιμήσετε να έχετε επαφές με άτομα μικρότερης ηλικίας. Μπορεί να προκύψει κάποιο πρόβλημα που θα σχετίζεται με χρήματα που περιμένατε αλλά δεν θα λάβετε σήμερα ή μια απροσδόκητη πληρωμή.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/06 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, κατά την οποία τα αισθήματά σας θα καθορίσουν την εξέλιξή της. Σήμερα προσέξτε να μην χάσετε πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς: Δουλειά, προσωπικές ή φιλικές σχέσεις και ούτω καθεξής. Αν κατορθώσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη ημέρα για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66