Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Κυριακή

imerisies-provlepseis-zodia-tetarti-4-6

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Κυριακή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο πλανήτης της αισιοδοξίας, ρίχνει φως στα θέματα του σπιτιού σας, της οικογένειας και της ασφάλειας!

Ο Ήλιος θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η συνάντησή τους τον Ιανουάριο αποτέλεσε την έναρξη μιας καινούργιας φάσης, που τώρα φτάνει στην κορύφωσή της και όλα θα βρουν τη θέση τους!

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Τοξότη σε κενό πορείας. Το σύμπαν σας δίνει μια ανάπαυλα για να ασχοληθείτε με ό,τι ευχάριστο και αίσιο θέλετε. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Αιγόκερω και θα είναι η ώρα να επιστρέψετε στη σοβαρότητα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Κυριακή θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στην εμφάνισή σας: Για αθλητικές δραστηριότητες, για τον προγραμματισμό προσωπικών σας σχεδίων ή για ξεκούραση. Σήμερα δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας και σε όσους έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα δείτε ένα όνειρο που σχετίζεται με μια γυναίκα και θα κρύβει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για εσάς, αρκεί να το καταλάβετε. Σήμερα οι γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα ενεργές σε γεγονότα στο σπίτι τους και στην κοινωνία που ζουν.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με άτομα της οικογένειας ή φίλους σας που είναι ξεχωριστοί για εσάς. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Πιθανόν να δείτε κάποια περίεργα όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Κυριακή θα έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις με κάποιον από άλλη πόλη ή χωριό. Σήμερα να περιμένετε καλά νέα που θα αφορούν τους συγγενείς σας. Στην ερωτική σας ζωή θα βιώσετε απρόβλεπτες εμπειρίες. Μην ζήσετε με την ελπίδα ενός παλιού έρωτα αλλά αναζητήστε έναν καινούργιο.

chartomantia-098

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Κυριακή θα έχετε κάνει από πριν σχέδια ή δεσμεύσεις. Θα σχετίζονται με οικιακά προβλήματα, επισκευές, βελτιώσεις και πολλά άλλα. Αν η σημερινή μέρα ακολουθήσει τη φυσική πορεία των πραγμάτων, θα πρέπει να κυλήσει ευχάριστα. Οι στιγμές άγχους σήμερα θα οφείλονται στις συναισθηματικές αποφάσεις σας. Να είστε σοφοί και λογικοί!

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Κυριακή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Κυριακή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των γεγονότων της περασμένης εβδομάδας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποιες σημαντικές συνομιλίες ή αποφάσεις στην οικογένειά σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν όπως περιμένετε. Κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με την οικογένειά σας θα απαιτήσει την προσοχή και το χρόνο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66