Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Τρίτη

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Τρίτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Ο πολεμιστής πλανήτης βρίσκεται στα εδάφη του Κριού που κυβερνά… Και από εκεί φροντίζει να θέτει τους πάντες σε κίνηση. Ο Άρης θα διαμείνει στον Κριό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021, βγάζοντας έξω τον ήρωα που όλοι έχουν μέσα τους!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σχηματίσει αντιθέσεις με τον Δία και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, διαδοχικά σήμερα και αύριο. Πρέπει να αρχίσετε να αναζητάτε την άνεση και την ασφάλεια, σε ένα σύστημα που απαιτεί καινούργιες συμπεριφορές. Αυτός είναι ένας κύκλος που άνοιξε πριν έξω μήνες – και τώρα φτάνει στην κορύφωσή του!

Η Σελήνη στον Ταύρο, επίσης στρέφει την προσοχή σας στην ασφάλεια και την άνεση: Η ατμόσφαιρα ήταν κάπως αβέβαιη και διασπασμένη τον τελευταίο καιρό. Μια σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό τον πρωί, θα επιφέρει αναλαμπές και αλλαγές… Είναι ώρα να προσαρμοστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Η Τρίτη θα είναι μια επιτυχημένη μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, αρκεί να φανείτε λογικοί και πρακτικοί στις ενέργειές σας. Η μέρα ευνοεί όσους έχετε εξοχικό ή ασχολείστε με γεωργικές ή κτηνοτροφικές εργασίες. Αναλύστε προσεκτικά γεγονότα ή προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Αποφύγετε να τα επιδεινώσετε ή να εμπλακείτε σε καινούργια. Η Τρίτη ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις. Είναι πιθανό να προκύψουν συναντήσεις και επισκέψεις για διάφορους λόγους.

Διαβαστε επισης : Δεύτερο Δεκαπενθήμερο Ιουλίου 20

xartomanteia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Την Τρίτη θα βιώσετε διάφορα οικογενειακά γεγονότα ή συναντήσεις. Θα έχετε τηλεφωνικές συνομιλίες με συγγενείς που ζουν σε άλλα μέρη. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στο σπίτι, δεν θα επιλυθούν με συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να βρείτε διέξοδο από μια κρίση που έχει προκύψει τις τελευταίες επτά ημέρες. Η μέρα ευνοεί τη διευθέτηση ενός σημαντικού εγγράφου ή συμβολαίου.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Την Τρίτη θα χρειαστεί να επιλύσετε διάφορες καταστάσεις που σχετίζονται με συγγενείς. Η μέρα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά με θέληση και επιμονή θα είστε σε θέση να επιτύχετε κάποια σημαντικά πράγματα. Εάν αποφύγετε τις ιδιοτροπίες και τα πείσματα, όλα θα κυλήσουν αρμονικά στην ερωτική σας ζωή. Θα λάβετε σημαντικά νέα ή θα εμφανιστεί μια ευκαιρία στην εργασία σας. Η μέρα φέρνει νέα ή κάποιο γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

zodia-zvdia-22

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η Τρίτη θα είναι ιδανική για να ασχοληθείτε σοβαρά με την εργασία σας, καθώς τίποτα δεν θα σας χαριστεί. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και όχι στην τύχη. Προσπαθήστε να μην επιβαρυνθείτε με άσχημα συναισθήματα που σας δηλητηριάζουν, όπως θυμό ή ζήλεια. Η μέρα ευνοεί την ανάπτυξη επαφών και σχέσεων από το εξωτερικό. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε σημαντικά νέα οικονομικής φύσεως.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/07 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Τρίτη θα είναι ευνοϊκή για να ολοκληρώσετε περίπλοκες επαγγελματικές συζητήσεις. Να ασχοληθείτε με επιχειρηματικές συμφωνίες και σημαντικά εγχειρήματα, θέματα που σχετίζονται με κληρονομικά, ιδιοκτησίες, πώληση ακινήτων και άλλα. Θα εκπλαγείτε από ένα τηλεφώνημα ή νέα που σχετίζονται με κάποιον φίλο. Οι εκπλήξεις της μέρας θα σας φέρουν αναμνήσεις ή θα προκαλέσουν ενέργειες που σχετίζονται με άτομα που έχουν αποβιώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75