Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Παρασκευή

zwdia-tetraplotites

Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Παρασκευή

Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Καρκίνο, που αποζητά την ομορφιά και ό,τι αφορά το σπιτικό σας. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την έλξη – και σας δείχνει τι είναι πραγματικά ελκυστικό… Σας μαθαίνει το Νόμο της Έλξης!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, γι’ αυτό θα ασχοληθείτε με «λίγο απ’ όλα». Η μέρα ανοίγει με αίσιο πρόσημο, χάρη στη σύμπραξη της Σελήνης με τον Άρη από τον Κριό. Υπάρχει χαρά, ποικιλία και ευελιξία στην ατμόσφαιρα!

Η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, από το οποίο θα βρει σύντομα μόλις περάσει στον Καρκίνο. Μιας και είναι το ζώδιο που κυβερνά, εδώ ανακτά μέρος της δύναμής της. Είναι και για εσάς καλή στιγμή να νιώσετε άνετα και αρμονικά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Παρασκευή μην βιαστείτε να προετοιμαστείτε για το σαββατοκύριακο. Κοιτάξτε όσα έχετε ανοικτά από την αρχή της εβδομάδας, ελέγξτε τι τελείωσε και τι έχετε ξεχάσει. Αυτή η διαδικασία είναι πολύ σημαντική για να κάνετε πρόοδο τις επόμενες ημέρες. Εάν η διαίσθησή σας λέει ότι πηγαίνετε προς τη σωστή κατεύθυνση, προχωρήστε τολμηρά. Εάν έχετε αμφιβολίες, επανεξετάστε και αξιολογήσετε εκ νέου την κατάσταση. Είναι σημαντικό να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας… Αλλά αυτό δεν ενθαρρύνει τις αυταπάτες ή να έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση.

tarw-wroskopio-4

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η μέρα ευνοεί τις προσωπικές και ερωτικές εμπειρίες. Να περιμένετε νέα από άτομα που δεν ζουν στην πόλη σας. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε, καθώς είναι πιθανά ατυχήματα ή προβλήματα στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Το βράδυ ενδεχομένως να καλωσορίσετε επισκέπτες στο σπίτι σας ή να εσείς κάπου καλεσμένοι.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα προσέξτε πού θα ξοδέψετε τα χρήματά σας. Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική και δραστήρια μέρα, που θα φέρει περισσότερες συναντήσεις και συνομιλίες. Δεν αποκλείονται σύντομες στιγμές έντασης. Μπορεί να προκύψουν μερικά προβλήματα από κάπου που δεν περιμένετε. Αποφύγετε να κολλάτε στο παρελθόν και ειδικά στα λάθη συγγενών ή φίλων.

tarw-zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Την Παρασκευή να είστε προετοιμασμένοι για συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την εργασία σας. Οι συνομιλίες οικονομικής φύσεως θα έχουν καλή εξέλιξη. Μην φοβάστε τις αλλαγές. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να φέρει κάθε είδους ανατροπές. Οι εκπλήξεις θα σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Η μέρα φέρνει καλή τύχη ή ένα μοιραίο γεγονός για τις γυναίκες άνω των 35 ετών.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Παρασκευή

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Η Παρασκευή θα είναι μια ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή μέρα. Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές δονήσεις της για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα, μια καινούργια ιδέα ή μια νέα σχέση. Γενικά, είστε ανοιχτοί σε νέα πράγματα και άτομα στη ζωή σας. Οι υποθέσεις που σχετίζονται με περιουσία ή ιδιοκτησία συγγενών που έχουν αποβιώσει, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Πολλοί θα πρέπει να επιλέξετε ένα δώρο για μια ειδική περίσταση, γιορτή ή γενέθλια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65