Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Τρίτη

dwro-katara-genethlia-astrologia

Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Τρίτη

Η Τρίτη είναι η κατάλληλη μέρα για συναντήσεις και συνομιλίες με γυναίκες, που αφορούν τις προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

Σήμερα, αναζητήστε ένα αποτέλεσμα και μια λύση σε κάθε πρόβλημα ή αποτυχία σας. Μην αφήσετε τα πράγματα να λυθούν από μόνα τους. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις με φίλους δεν θα χαλάσουν τη σχέση σας, αλλά δεν θα ξεχαστούν και τόσο εύκολα.

Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποια νέα ή έγγραφα που σχετίζονται με χρήματα. Δεν θα διστάσετε να αγοράσετε κάτι προσωπικό για τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με χρήματα. Μπορεί να προκύψουν διαφωνίες ή δυσάρεστες στιγμές με ανθρώπους με τους οποίους θα πρέπει να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα. Σήμερα θα βιώσετε μια αγχώδη κατάσταση που θα σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Οι εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα, θα αφορούν την ερωτική σας ζωή.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Τρίτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε συναντήσεις και επαφές με φίλους ή συγγενείς. Σήμερα μπορεί να λάβετε ενδιαφέρουσες, χρήσιμες ή χαρούμενες ειδήσεις από άλλη τοποθεσία. Την Τρίτη, ο έρωτας ή οι φιλίες μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερες συγκινήσεις και αξέχαστες αναμνήσεις. Πολλοί από εσάς θα φανούν τυχεροί στα καθημερινά τους καθήκοντα.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις. Πάρτε χρόνο για να γράψετε κάποια γράμματα ή για να επικοινωνήσετε με διάφορους τρόπους με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Την Τρίτη, πάρτε χρόνο για να κάνετε σημαντικά πράγματα στο σπίτι σας. Πιθανόν κάποιο χρηματικό ποσό που περιμένατε σήμερα να καθυστερήσει λίγες μέρες ακόμη.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/08 Τρίτη

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια καλή ημέρα για θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα. Μια από τις εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα μπορεί να σχετίζεται με ένα καινούργιο άτομο στον κύκλο των φίλων ή των γνωστών σας.  Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, είτε είστε παντρεμένοι είτε όχι. Τα επαγγελματικά ταξίδια ή κάποια εργασία που σχετίζεται με ταξίδια (μεταφορές) θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw