Αστρολόγος προβλέψεις 14/10 Κυριακή

evdomadiaies-17-2

Αστρολόγος προβλέψεις 14/10 Κυριακή

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Ζυγό όπου βρίσκεται ο Ήλιος, στρέφει τους πάντες στην αναζήτηση του δικαίου, της ισορροπίας και της αρμονίας. Οι σχέσεις είναι το κλειδί!

Η μέρα ανοίγει με τη Σελήνη σε κενό πορείας στον Τοξότη. Έχετε τον χρόνο και το περιθώριο να κάνετε ό,τι θελήσετε, ακόμα και να εξερευνήσετε λιγάκι… Αυτό θα αλλάξει αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω.

Θα έχει μια αίσια συνεύρεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ενώ αργότερα θα συναντήσει τον Κρόνο. Θα είστε σε ετοιμότητα, παρόντες και οργανωμένοι για να υποδεχθείτε την καινούργια εβδομάδα από Δευτέρας!

zodia-taro-45

Σήμερα Κυριακή θα θέλετε να απολαύσετε με θετικά συναισθήματα όσα έχετε επιτύχει μέχρι τώρα, κυρίως όσον αφορά τα υλικά πράγματα: εργασίες, οικιακά καθήκοντα, επισκευές ή ανακαινίσεις και τα λοιπά. Μπορεί να βιώσετε νέα θετικά γεγονότα. Μερικοί από εσάς θα συζητήσουν την ιδέα της αγοράς ή ενοικίασης ενός νέου σπιτιού, την πώληση ακινήτων (για διάφορους λόγους) και άλλα.

Σήμερα θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε λάθη ή εξαπάτηση στις οικονομικές σας υποθέσεις, οπότε να είστε προσεκτικοί. Η Κυριακή θα είναι μια καλή μέρα για να ταξιδέψετε και να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες με άτομα από άλλα μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα θα θέλετε να μη σκέφτεστε τόσο τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας. Θα τείνετε να αφήσετε αυτά τα πράγματα να επιλυθούν στη νέα εβδομάδα που έρχεται. Αυτή θα είναι μια καλή κίνηση από την πλευρά σας, ειδικά αφού η άμεση ή έμμεση επέμβαση ενός άντρα θα σας βοηθήσει πολύ.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστα συναισθήματα στις συναντήσεις και επαφές με συγγενείς ή φίλους. Η παρουσία ενός κοριτσιού ή μιας νεαρής γυναίκας θα έχει ευεργετική επίδραση στην καθημερινότητά σας. Η μέρα υποδεικνύει μερικές εκπλήξεις που αφορούν τις γυναίκες.

zwdia shmera

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα επωφεληθείτε από διάφορες επαφές με άτομα από κοντά και μακριά, ώστε να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Τα νέα και οι πληροφορίες που θα λάβετε σήμερα θα έχουν αποφασιστική επίδραση στις μελλοντικές σας ενέργειες. Η συζήτηση ή η συνεργασία με μια γυναίκα (γυναίκες) θα αποβεί θετική και επιτυχής για εσάς.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε τηλεφωνικές συνομιλίες με φίλους με κύριο θέμα συζήτησης τα προβλήματα και τις εμπειρίες τους. Σήμερα θα δυσκολευτείτε στην επικοινωνία σας με παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Ό,τι σχέδια είχατε κάνει σχετικά με αυτούς δεν θα υλοποιηθούν σήμερα. Η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα για κάποιον άντρα νεαρής ηλικίας που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65