Αστρολόγος προβλέψεις 14/12 Παρασκευή

20121211-alternativa

Αστρολόγος προβλέψεις 14/12 Παρασκευή

Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας βρίσκεται στον Σκορπιό από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ακόμα βάζει σε σειρά πολλά πράγματα, μετά τον ενδιάμεσο ανάδρομο κύκλο της. Τα συναισθήματα είναι έντονα και βαθιά!

Η Σελήνη είναι στους Ιχθύες σήμερα, όπου καταρρίπτει όλα τα όρια. Η σύμπραξή της με τον Ποσειδώνα θα σας κάνει εξαιρετικά ευαίσθητους!

Αργότερα η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη στους Ιχθύες. Θα είστε έτοιμοι να δράσετε, προκειμένου να φτάσετε στην αρμονία και ίαση που επιθυμείτε. Το φεγγάρι θα βρεθεί σε κενό πορείας αύριο, γι’ αυτό ορίστε από σήμερα τις υποχρεώσεις σας ώστε να έχετε μόνο τη διεκπεραίωσή τους!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σήμερα Παρασκευή θα πρέπει να αναλάβετε πιο σοβαρά την επίλυση των προβλημάτων που έχετε με έναν άνδρα ή να βοηθήσετε έναν άντρα από το άμεσο περιβάλλον σας να λύσει τα προσωπικά του προβλήματα. Η σημερινή μέρα φέρνει δυσάρεστες ειδήσεις ή επιπλοκές υγείας σε κάποιον που γνωρίζετε.

Θα προσπαθήσετε να ενεργήσετε με θετικό τρόπο στην αρνητική ή απαισιόδοξη διάθεση μιας γυναίκας και θα εμφυσήσετε περισσότερη ελπίδα και πίστη σε καλύτερες μέρες. Σήμερα θα πρέπει βασικά να καταπολεμήσετε διάφορες αρνητικές επιρροές, απόπειρες εξαπάτησης ή χειραγώγησης, και αν το καταφέρετε, η Παρασκευή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς.

taro-zodia-76

Σήμερα στις ζωές όσων γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα μπουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, νέοι άνθρωποι. Η Παρασκευή φέρνει συναντήσεις και συγκεντρώσεις κάθε είδους. Σήμερα θα έχετε μια σημαντική δέσμευση ή συνομιλία με μια νεαρή γυναίκα.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Παρασκευή είναι η κατάλληλη μέρα για να διευθετήσετε κάποιες από τις οικονομικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα λάβετε σημαντικές πληροφορίες που θα αφορούν χρήματα. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται κατά κάποιον τρόπο με ταξίδια ή με ανθρώπους από κοντά και μακριά.

prodosia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Παρασκευή μπορεί να είναι μια μοναδική μέρα. Να είστε ανοιχτοί για να δεχτείτε οποιαδήποτε πληροφορία ή πρόταση. Μην ψάχνετε ιδιαίτερη σημασία σε όλα όσα σας συμβαίνουν σήμερα. Η οπτική σας για το μέλλον θα είναι περιορισμένη, οπότε ακολουθήστε τη φυσική πορεία των γεγονότων. Ακόμη και αν βιώσετε κάποια απώλεια σήμερα, στο μέλλον θα αποδειχθεί ότι ήταν για καλό.

Αστρολόγος προβλέψεις

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, η Παρασκευή θα είναι μια μέρα γεμάτη έρωτα, ραντεβού και ρομαντικές συναντήσεις. Μην παραμελείτε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα, καθώς οι περιστάσεις σήμερα είναι ευνοϊκές για την επιτυχή ολοκλήρωσή τους. Την Παρασκευή, πρώτα απ ‘όλα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε προσωπικές εμπειρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75