Αστρολόγος προβλέψεις 14/12 Σάββατο

zwdia-imerisies-22-7-14

Αστρολόγος προβλέψεις 14/12 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο αυστηρός πλανήτης βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου τον συντροφεύει και ο Πλούτωνας.

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να κάνετε μια γενική καθαριότητα στο σπίτι σας. Νιώθετε την ανάγκη να το κάνετε, καθώς όλη η ατμόσφαιρα αποζητά αλλαγές… Χρειάζεται να αλλάξετε και την ενέργεια των χώρων σας!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Από εκεί θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και μετά με την Αφροδίτη. Στη συνέχεια θα περάσει σε κενό πορείας. Κινηθείτε με οργάνωση, βάζοντας τα σημαντικά σε προτεραιότητα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε τα καθήκοντά σας. Είναι πιθανό η εφαρμογή τους να εξαρτηθεί από τη διάθεση ή τις επιθυμίες των άλλων. Σήμερα θα χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί και ανεκτικοί στις ιδιοτροπίες των άλλων γύρω σας. Το Σάββατο μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη σύγκρουση, για ένα οικογενειακό ζήτημα που δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για ταξίδια και επαφές με άτομα από άλλα μέρη, ειδικά αν διατηρείτε μια συγγενική ή ερωτική σχέση μαζί τους. Το Σάββατο θα χαρείτε με την επιτυχία ή ένα ξεχωριστό γεγονός, που σχετίζεται με έναν άντρα και που περιμένατε με ανυπομονησία. Σήμερα θα είναι ευκολότερο να επιλύσετε προβλήματα ή παρεξηγήσεις, με τους άνδρες στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα εξαρτάστε σε μεγάλο βαθμό από τη συμμετοχή γυναικών στις ενέργειές σας. Μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, αλλά μπορεί επίσης να σας δημιουργήσουν δυσκολίες. Όλα θα εξαρτηθούν από την συγκεκριμένη κατάσταση και την προσωπικότητά σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να ανακάμψετε από μια ασθένεια, ειδικά για τις γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια. Αφήστε ελεύθερες μερικές ώρες για ευχάριστες συναντήσεις και διασκέδαση.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/12 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα έχετε την τάση να πανικοβάλλεστε εύκολα, να φοβάστε ή να ανησυχείτε για το μέλλον σας. Πολλοί θα βιώσετε στιγμές κατάθλιψης, μελαγχολίας ή τεμπελιάς. Οι ενέργειες ενός ατόμου στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, θα σας κάνουν να λυπηθείτε ή να κλάψετε. Σήμερα να έχετε το νου σας για κάποια μορφή εξαπάτησης ή εκδήλωση κακίας, στις ενέργειες κάποιου εναντίον σας ή εναντίον της οικογένειάς σας.

xartomanteia

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά σας. Οργανώστε τις υποθέσεις σας καλά και επενδύστε όλη την ενέργειά σας στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Μπορεί να προκύψουν κάποιες μη αναμενόμενες πρόσθετες δεσμεύσεις. Σήμερα θα χαρείτε με νέα που σχετίζονται με χρήματα ή με την εμφάνιση ευνοϊκών ευκαιριών για πρόσθετο εισόδημα. Αυτή είναι μια ημέρα κατά την οποία τα γεγονότα θα έχουν μερικές φορές απροσδόκητες εξελίξεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εις βάρος σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 14/12 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα προβληματιστείτε από τη συμπεριφορά ή τα λόγια ενός ατόμου στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω. Οι νέες γνωριμίες και επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά θα είναι ενδιαφέρουσες για εσάς… Μέχρι να αποφασίσετε εάν έχετε κάποιο όφελος από αυτούς, αν μπορείτε να μάθετε κάτι καινούργιο, και μετά θα αποφασίσετε πόσο καιρό θα διατηρήσετε αυτή τη σχέση. Θα έχετε μια δέσμευση ή μια σημαντική συζήτηση, με μια γυναίκα στο ζώδιο του Υδροχόου, των Διδύμων ή του Ζυγού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75