Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Δευτέρα

test-odigwntas-agnwsta-meri

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Δευτέρα

Σήμερα είναι Δευτέρα, ημέρα που την κυβερνά η Σελήνη. Από την Παρθένο που βρίσκεται, σας τονίζει την ανάγκη να υπάρχει διαύγεια σε όλα τα δεδομένα σας. Θα καταφέρετε πολύ περισσότερα, αν λειτουργήσετε με πειθαρχία και τάξη έναντι των υποχρεώσεών σας!

Το φεγγάρι συναντάται ευνοϊκά με τον Ουρανό από τον Ταύρο, όψη που δίνει όλα μια ομαλή και σταθερή ροή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Δία από τον Τοξότη. Θα νιώσετε να σας κατακλύζει η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια της ατμόσφαιρας. Αξιοποιήστε τις!

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Δευτέρα

Η Δευτέρα, θα είναι μια καλή ημέρα για να διευθετήσετε τα υλικά ζητήματα ή κάποια θέματα νοικοκυριού που είναι σημαντικά για το σπίτι σας. Σήμερα μπορεί να κάνετε κάποιες απαραίτητες αγορές, να ανανεώσετε το αυτοκίνητο σας και άλλα. Σήμερα βασιστείτε μόνο στον εαυτό σας και όχι στις υποσχέσεις άλλων ανθρώπων που θα είναι πολύ απασχολημένοι ή επιπόλαιοι για να τις εκπληρώσουν.

zodia-taro-45

Τη Δευτέρα, θα λάβετε νέα σχετικά με τη λήψη ή τη δαπάνη ενός μικρού ποσού χρημάτων. Οι άνδρες και οι γυναίκες ηλικίας 35 ετών θα έρθουν αντιμέτωποι με ψέματα ή ίντριγκες ανθρώπων για τους οποίους είχαν καλύτερη άποψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Η Δευτέρα θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα, καθώς θα προκύψουν διάφορα απροσδόκητα γεγονότα και δεσμεύσεις. Σήμερα καλό θα ήταν να φροντίσετε την υγεία σας. Θα έχετε επιτυχία σε μια συγκεκριμένη δουλειά ή δέσμευση που θα είναι σημαντική για το μέλλον σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Δευτέρα

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Τη Δευτέρα θα προκύψει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε κάποια φιλική ή συναδερφική σας σχέση. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Να περιμένετε σημαντικά νέα σχετικά με κάποιον γνωστό σας.

chartomantia-098

Οι περισσότεροι από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα είστε απασχολημένοι με την προετοιμασία ή το σχεδιασμό κάποιου γεγονότος που σχετίζεται με κάποιον συγγενή σας. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια νέα ή μια αγορά που θα κάνετε για το σπίτι σας. Τη Δευτέρα, αποφύγετε να κάνετε χειρότερα τα προβλήματα που έχουν ήδη ανακύψει, επειδή μπορούν να χαλάσουν τη διάθεσή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Τη Δευτέρα θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με κάποια προβλήματα στο σπίτι σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που περιμένετε. Η μέρα υποδεικνύει περισσότερες επαφές με αλλοδαπούς ή ανθρώπους άλλης εθνικότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66