Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Μεγάλη Τετάρτη

miniaies-erwtikes-zwdio-tayros

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Μεγάλη Τετάρτη

Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στον Κριό, ο επικοινωνιακός πλανήτης σας ζητά να πάρετε τον έλεγχο… Αλλά αυτό είναι κάπως περίπλοκο, υπό τα τωρινά δεδομένα!

Κανείς δεν μπορεί να πάρει τον έλεγχο, αν δεν έχει κάνει την απαραίτητη προεργασία. Έχετε υιοθετήσει μια άρτια καθημερινότητα; Φροντίζετε τον εαυτό σας όπως πρέπει; Σήμερα κάνατε τη γυμναστική και τις άλλες υποχρεώσεις σας προς εσάς τους ίδιους;

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Υδροχόο, δίνοντας έμφαση στις επαφές και την απόλαυση της ελευθερίας σας. Η σύνοδός της με τον Κρόνο, θα σας κάνει πιο υπεύθυνους και εύστοχους. Ο Ήλιος στον Κριό σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, θέτοντας μια νότα υπερβολής αλλά και προστασίας. Μετά η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο – και σας αναμένουν εκπλήξεις… Μπορεί να ανακουφιστείτε για ένα οικονομικό θέμα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Την Τετάρτη θα χρειαστεί να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες των άλλων, ειδικά αν ανήκουν στην οικογένεια ή το άμεσο περιβάλλον σας. Καλό θα είναι να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, να προσπαθήσετε να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις και να είστε φιλικοί με τους νέους ανθρώπους στη ζωή σας. Σήμερα τα άτομα νεαρής ηλικίας θα περιμένουν να λάβουν κάποια χρήματα ή μια ευνοϊκή εξέλιξη στα οικονομικά τους.

chartomantia-098Ωστόσο, η μέρα θα στενοχωρήσει κάποιους από εσάς, με δυσάρεστα νέα σχετικά με ένα άτομο στο ζώδιο του Ταύρου, του Αιγόκερω ή της Παρθένου. Ένα λάθος από το παρελθόν σας θα λειτουργήσει απροσδόκητα υπέρ σας και θα φέρει κάποια οφέλη. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα έχετε συζητήσεις με φίλους ή την οικογένειά σας, για την έναρξη μιας επιχείρησης ή δραστηριότητας που θα σας επιφέρει έξτρα εισόδημα.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Μεγάλη Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα περιμένετε ένα γεγονός που θα είναι σημαντικό για την οικογένειά σας. Στο χώρο εργασίας θα βιώσετε εξαπάτηση, προσπάθειες απόκρυψης λαθών σε βάρος σας και πολλά άλλα. Θα χρειαστεί να συμπεριφερθείτε διπλωματικά για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να συμπεριφερθείτε διπλωματικά στις επαφές σας. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για αγορές ή πωλήσεις, για βελτιώσεις ή ανακαινίσεις στο σπίτι σας και πολλά άλλα. Η Τετάρτη υποδεικνύει ενδιαφέροντα όνειρα ή προαισθήματα.

zodia-zvdia-22

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Σήμερα θα έχετε περίεργες εμπειρίες που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει. Η μέρα υποδεικνύει νέες γνωριμίες που θα σας εμπλουτίσουν με χρήσιμες πληροφορίες.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/04 Μεγάλη Τετάρτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Την Τετάρτη να είστε προσεκτικοί στις επαφές με κάποιο άτομο που ζει σε άλλο μέρος και δεν γνωρίζετε προσωπικά. Πολλοί θα βρεθείτε απροετοίμαστοι για μια αγχωτική κατάσταση ή ένα γεγονός. Την Τετάρτη είναι σημαντικό να μπορείτε να βασιστείτε στην υποστήριξη φίλων ή συναδέρφων. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ένα οικονομικό σχέδιο, αν έχετε ανάλογες δεσμεύσεις. Δεν ενδείκνυται να ξεκαθαρίσετε τώρα τα πράγματα σε μια ερωτική σχέση ή να αναζητήσετε απαντήσεις σε ερωτήσεις που ξέρετε ότι θα σας στενοχωρήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream