Αστρολόγος προβλέψεις 15/06 Σάββατο

SONY DSC

Αστρολόγος προβλέψεις 15/06 Σάββατο

Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ο αυστηρός πλανήτης, προσδίδει περισσότερη σοβαρότητα σε κάθε δράση σας!

Αυτή η στιγμή ενδείκνυται για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας: Τα αποτελέσματα θα είναι μακροπρόθεσμα!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη, γι’ αυτό νιώθετε σε εγρήγορση. Η ενέργεια σας κατακλύζει και στηρίζει τις κινήσεις σας για να τις απολαμβάνετε. Ενδώστε στην παρόρμησή σας να εξερευνήσετε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το Σάββατο θα είναι σημαντικό να δείτε με ρεαλιστικό τρόπο τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Είναι σημαντικό να κρατάτε τα πόδια σας προσγειωμένα στο έδαφος, χωρίς να έχετε ψευδαισθήσεις ή μάταιες ελπίδες και προσδοκίες. Με αυτές τις προϋποθέσεις, το Σάββατο μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα για σας.

Διαφορετικά, θα καταλήξετε σε μια κατάσταση όπου θα έχετε υπερβολικές ελπίδες από τους άλλους ανθρώπους ή θα ελπίζετε σε διαφορετικές καταστάσεις και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο για εσάς. Σήμερα, όλα τα ψέματα, η χειραγώγηση και οι προσπάθειες εξαπάτησης θα στραφούν ενάντια σε όποιον τα επιχειρεί.

taro-zodia-76

Αστρολόγος προβλέψεις 15/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χρειαστεί να επιλύσετε κάποια προβλήματα στο σπίτι σας. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να εξετάσετε αποφάσεις και μελλοντικές ενέργειες που θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στα καθήκοντά σας. Σήμερα θα χαρείτε με μια συζήτηση που θα σχετίζεται με κάποιον σημαντικό στόχο ή επιθυμία σας. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια νέα που θα αφορούν τα χρήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε σημαντικά καθήκοντα. Σήμερα θα έχετε αυξημένο ενδιαφέρον για οτιδήποτε μυστικιστικό και ανεξήγητο που θα έχει σχέση με την άλλη ζωή. Το Σάββατο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα περιττά έξοδα. Η μέρα υποδεικνύει συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με φίλους.

tarw-wroskopio-4

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας. Η σημερινή θα είναι ιδιαίτερα συναισθηματική μέρα, αλλά και μια κατά την οποία θα πραγματοποιήσετε σημαντικές επιτυχίες για σας. Στη ζωή σας σήμερα θα προκύψουν διάφορες απροσδόκητες καταστάσεις.

Αστρολόγος προβλέψεις 15/06 Σάββατο

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Το Σάββατο θα έχετε προκαταρκτικά σχέδια ή δεσμεύσεις με συγγενείς. Σήμερα, βρείτε έναν τρόπο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από το άγχος που έχετε συσσωρεύσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το Σάββατο θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια, για ερωτικές συναντήσεις και εμπειρίες. Όσοι από εσάς εργάζονται σήμερα, θα πρέπει να αποφύγουν τις συγκρούσεις με συναδέλφους ή πελάτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66